2789

من دهه شصتی ام از سنین نوجوانی یه حرفها و عقایدی رو بیان میکردم که تازه جامعه مون داره کمی میپذیره سر همین خیلی حرف شنیدم و قضاوت شدم ولی خب زیر بار حرف آدمهای عقب موندع هم نرفتم

بله دقیقا، هم به موضوع خوبی اشاره کردید و هم بله، تعدادشون خیلی کمتر از چیزیه که ممکنه تصور بشه! اما ...

وقتی آدم یه تصمیم می گیره لزوما یک خط زمانی رو طی نمی کنه تا به اون نتیجه و اقدام دست بزنه، در واقع به زبان ساده تر، در گرفتن یک تصمیم، شرایط جسمی، روحی ، جغرافیایی، حتی شرایط جوی هم دخیل هستن! هورمون ها به شدت تعیین کننده هستن،، یه مدت درباره آمار خودکشی مطالعه می کردم داده ها نشون میداد که خود کشی در یه مقطع زمانی از زندگی انسان ها بیشتره، یا جالبه در فصل تابستان، امار خودکشی بسیار بالا میره! این داده ها بسیار قابل تامله.. منظورم اینه که تصمیم گرفتن راجع به یک مساله به این مهمی تابع فصل سال بوده! امیدوارم متوجه ارتباط این مثالم با سوال تون شده باشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینکه میگم بچه هام 18 سالشون بشه هر تصمیمی بگیرن بهشون احترام میذارم در حد توانم راهنمایی میکنم ولی در نهایت خودشون باید برای زندگیشون تصمیم بگیرن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هر جنایتی که اتفاق میفته حاصل اقدامات بشره ، هولوکاست و جنگ و نقض قوانین انسانی همشون هم تاکید کننده ...

مثلا قضیه جنگ هیروشیما هنوزم که هنوزه اثراتش مونده!

دقیقا منم با حرفت موافقم 👌🏻

💔💔💔

حتی اگه خدا این دنیام رو به آتیش جهنم بکشه اون دنیا هم هم توی برزخ و هم قیامت توی آتیش باشم بازم خدا ...

نه منظورم از بد بودن این نیست که صرفا روی زندگی شما تاثیر منفی بزاره، همین الآن هم در دنیا اتفاقاتی میوفته که از دید آدم ها غیراخلاقی محسوب میشه، اما باورمندان مذهی بهش میگن تصمیم گیرنده خدا نیست و اختیار خوبی و بدی داده شده به آدم ها و برای همین بدی اتفاق میوفته

منظور من اینه که بفهمید ذات پروردگار این جهان درصورت وجود (بد) باشه، برخلاف چیزی که میگن

یجورایی مثل تعریفی که از «شیطان» میکنن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://ninisite.co/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

کلا نباید بوجود میومدیم تو این دنیا .

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

انسان که طرفدار یه چیزی هستن بدون تحقیق برسی کوته فکرن

مذهبی واقعی طرفدار یه عده نیستن

ملی گرایی در ایران خیلی کمه

قضاوتم بشم مهم نیست

آزاد استوار همچون سرو ایرانی از انسان متعصب دوری میکنم. INTJ

منم نظرم همینه عشق واقعی فقط عشقیه که خدا به بنده هاش داره ولی برعکسش وجود نداره

آره دقیقااا کاشکی این عشق رو توی چهره ی آدما صدای پرنده ها وقت اذان نمیدونم با صدا ی قرآن متوجه بشم و درکش کنم و انقدر از خدا دوووووور نشم

وقتی آدم یه تصمیم می گیره لزوما یک خط زمانی رو طی نمی کنه تا به اون نتیجه و اقدام دست بزنه، در واقع ...

بله، کاملا درسته!

خودکشی یک رخدادی هست که شامل موارد گسترده ای از احساسات مختلف، بیماری های مختلف روانشناختی، سطح هورمون های مختلف و... میشه

همین غذایی که شما میخورید، از حد کم، متوسط تا زیاد (با توجه به چیزی که خوردید) روی روان شما تاثیر داره!

اما از بین تمام این ها میشه یک دلیلی که درصد بیشتری براش وجود داره رو انتخاب کرد، یا یک عاملی که مثل جرقه عمل کرده باشه

مثلا درسته یک فرد تروماهای کودکی، تداخل هورمونی و... میتونن در دلیل خودکشیش نقش زیادی داشته باشن، اما دلیل اینکه دقیقا پس از شکست مثلا عشقی این تصمیم رو میگیره چیه؟ پس میشه نتیجه گرفت همیشه یک عاملی برای «جرقه» هست

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://ninisite.co/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7