2789
دوست داشتن آدما شرطیه فقط دوست داشتن خداست که بدون هیچ قید و شرطیه

با این فرض دوست داشتن خدا هم شرطیه!

شما خدا رو دوست داری چون گفتن بخشنده ترین و مهربان ترینه ممکنه، حال اگر بهتون اثبات بشه اینطور نیست و همش دروغ بوده باشه (بر فرض مثال) باز هم خدا رو در ذهنتون اینقدر دوست خواهید داشت؟!

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://ninisite.co/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

و دومی اینکه چیزی به نام عشق وجود نداره

شهوت و ذهن رویا ساز انسان و وابستگی رو میگن عشق

دوست داشتن منطقی رو قبول دارم اما عشق رو اصلا

عشق یعنی بهش نمی رسی و با اون حالت رویاگونه واسه خودت بزرگش می کنی .

عقیده دارم موضوعات شخصی خیلی محدوده و شما حتی در شخصی ترین مختصات و رفتارها هم باید دقت کنی اگر عملت تاثیری بر بیرون از حریم شخصی داره، تاثیر مخربی نباشه و آسیبی ایجاد نکنه!

در واقع از نظرم سعی در وسعت بخشیدن به مسائل شخصی و به تو چه گفتن هایی که تو فضای جامعه می شنویم همه ناشی از فرار از تعهد و مسئولیت در قبال عملکردهاست و افرادی ازشون این رفتار سر می زنه که جامعه رو تخریب می کنند و نمی خواهند نسبت به این تخریب پاسخگو باشند!

نه چون هرکس در اصل اول عاشق خودشهمثلا به مرد میگه من عاشق همسرمم ازش بپرسی چرا ؟ میگه اگه نباشه میمی ...

نمیدونم اما عزیزدلم باز دوست داشتم تمام آدما شرطیه فقط عشق خداست که بدون شرط بعد کسی هم اگه خدا بخواد مثلا من نباشم همسرم باشه مطمئن باش همسری هم داشته باشم که خیلی بهم وابسته باشه امااااااا بدون من نمیمیره چون خدا نمیخواد

در کل دوست داشتن بدون قید و شرط خدارو بگم که ما رو هر جوری دوست داره در بدترین حال و همه جا

من معتقدم خدا عاشق آدماییه که انسان واقعی هستن

نه اینکه مدام درحال نماز و روزه باشی اعتقاداتت رو سفت بچسبی فک کنی خداعاشقته ولی کلی آدم باشه که قلبشون از دستت شکسته

بااینکه خودم معتقدم ونماز خون

ولی اعتقادم براینه انسان بودن خییییلی بهتر از فقط باایمان بودنه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

نمیدونم اما عزیزدلم باز دوست داشتم تمام آدما شرطیه فقط عشق خداست که بدون شرط بعد کسی هم اگه خدا بخوا ...

منم نظرم همینه عشق واقعی فقط عشقیه که خدا به بنده هاش داره ولی برعکسش وجود نداره

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

با این فرض دوست داشتن خدا هم شرطیه!شما خدا رو دوست داری چون گفتن بخشنده ترین و مهربان ترینه ممکنه، ح ...

حتی اگه خدا این دنیام رو به آتیش جهنم بکشه اون دنیا هم هم توی برزخ و هم قیامت توی آتیش باشم بازم خدا رو با همه ی قلبم دوست دارم دوست داشتن خدا عشق خدا تنها عشق بدون شرط که خیلی از ما آدما یکیش خودم گمش کردیم و اینکه من میگم به جز خدا هیچکس نیست مثلا من باید توی چشمان شما خدا رو پیدا کنیم اینجوری منظورمه و توی درخت گل همه چیییی