qk مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 402 عنوان برای همه وقت بذاری تو حال بدیاشون ولی خودت 💔 125 بازدید | 43 پست توی تنهایی بیفتی یه گوشه در حالی که مطمئنی از حالت خبر دارنو توی تنهایی آرزوی مرگ کنیشاید من زیادی خطرناکم برای دست زدن نه؟ شرایطم مسریه لابد احتمالا اگر پیگیر اوضاعم بشید بهتون سرایت میکنهمن دارم به مرگ فکر میکنم به طور جدی و نه هیجانیمنطقی دیروز | 22:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خودموووووخودت عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 141 درکت میکنم چیزی نیست ،باید فقط خودت به خودت کمک کنی چون برا بقیه فقط حکم پله داری
qk مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 402 درکت میکنم چیزی نیست ،باید فقط خودت به خودت کمک کنی چون برا بقیه فقط حکم پله داری دلم شکسته
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3587 خیلی ها به این حال دچار هستن خود منم خیلی وقته دارم بهش فکر میکنم آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند
پسر_آرومqqq عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 1495 منم اینجوریم به مرگ ولی اصلا فکر نمیکنم کلا اخلاقم طوریه که اکثرا از من دور میشن برامم زیاد مهم نیست به خودت باید نگاه کنی ببینی چجوری هستی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥
خودموووووخودت عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 141 دلم شکسته اووووو دل کجا بود من هرموقع اینا ناراحت بودن من چاه دستشوییشون بودم که ناراحتیشونو تخلیه کنن تو روح و روان من حالاباهم جور که شدن ،من نامحرمشون شدم اینم از خونواده من
qk مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 402 منم اینجوریم به مرگ ولی اصلا فکر نمیکنم کلا اخلاقم طوریه که اکثرا از من دور میشن برامم زیاد مهم نیست ... اوهوممنم همینممنتها الان نیاز دارم بهشونببین نمی دونم چه طور بگم من به کمک نیاز دارم
qk مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 402 خیلی ها به این حال دچار هستن خود منم خیلی وقته دارم بهش فکر میکنم راه مناسبی که پیدا کردی چی بوده؟من دارم به قلاب روی سقف زیر زمین فکر می کنمبا روسری مقاوم کار جمع میشه
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3587 راه مناسبی که پیدا کردی چی بوده؟من دارم به قلاب روی سقف زیر زمین فکر می کنمبا روسری مقاوم کار جمع می ... محلول بیهوش کننده و ی دونه قرص که همه استفاده میکنن قرص رو میخوری بعد هم محلول بیهوشی که دردی حس نکنی من دنبال اینم آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند
خودموووووخودت عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 141 محلول بیهوش کننده و ی دونه قرص که همه استفاده میکنن قرص رو میخوری بعد هم محلول بیهوشی که دردی حس نکن ... این چرت و پرتا چیه
qk مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 402 اووووو دل کجا بود من هرموقع اینا ناراحت بودن من چاه دستشوییشون بودم که ناراحتیشونو تخلیه کنن تو روح ... متاسفم :(من زیاد دلم شکستهمنتها الان واقعا دلم شکسته
خودموووووخودت عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 141 متاسفم :(من زیاد دلم شکستهمنتها الان واقعا دلم شکسته میگذره ، مثل بقیه چیزا فکر میکنی بمیری ککشون میگزه ؟؟ نبخدا درک میکنم ادم بعضی وقتا دلش له له میزنه برا یه محبت کوچیک حتی شده زبونی ولی خب اینم از شانس و اقبال ماست امیدوارم در اینده بهتر بشه حالت
پسر_آرومqqq عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 1495 اوهوممنم همینممنتها الان نیاز دارم بهشونببین نمی دونم چه طور بگم من به کمک نیاز دارم بنظرم با هوش چت جی بی تی حرف بزن فقط بقیه آدما بدرد نمیخورن 🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3587 راه مناسبی که پیدا کردی چی بوده؟من دارم به قلاب روی سقف زیر زمین فکر می کنمبا روسری مقاوم کار جمع می ... ولی اینم یادت باشه یک آدم های ترسو به فکر مرگم دوم اینکه زندگی مثل مداد رنگی میمونه هر روز ی رنگه شاید فردا رنگ مورد علاقت بود آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند