2789
عنوان

‌راز های رابطه هایی که کات نمیشن

147 بازدید | 18 پست

راز های رابطه هایی که کات نمیشن

۱. به احساسشون متعهدن : میدونن بهتر از پارتنرشون خیلی وجود داره ولی عاشقانه به پارتنرشون متعهد هستن و دنبال بهترش نیستن

۲. بهم اعتماد دارن : بدون شواهد به همدیگه شک نمیکنن و مدام همو چک نمیکنن

۳. پذیرش واقع بینانه دارن : دنبال تغییر هم دیگه نیستن

۴. همیشه برای همدیگه وقت دارن : با وجود مشغله های کاری برای هم وقت خالی میکنن

۵. راجع به همه چیز گفتگو میکنند : میتونن بدون قضاوت همدیگه راجب همه چیز با هم حرف بزنن

۶. توانایی حل مسئله دارن : هیجاناتشون رو مدیریت میکنن و بدون پرخاشگری دنبال حل مسائل هستن

۷. از مشاوره کمک میگیرن : وقتایی که نمیتونن مشکل رو حل کنن از مشاور کمک میگیرن

مادر پسرم انسانه اینو حتتتتتما اضافه کن

با رعایت همممه ی اینا و بدون کوچیکترین مشکلی بخاطر مخالفت مادر اکسم ب هم نرسیدبم

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مادر پسرم انسانه اینو حتتتتتما اضافه کنبا رعایت همممه ی اینا و بدون کوچیکترین مشکلی بخاطر مخالفت ماد ...

کلا اون جداست همون بهتر پیش نرفت ،بعدش حتما سن سال درنظر باید گرفت برای ورود اتباط با جنس مخالف

عشق واقعی در جریانه

ن صرفا جهت نیاز تو رابطه رفتن و غیره

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

کلا اون جداست همون بهتر پیش نرفت ،بعدش حتما سن سال درنظر باید گرفت برای ورود اتباط با جنس مخالف

بچه نبودیم که

اولش ک اشنا شدیم من ۲۰ اون ۲۶ و بعد ۴ سال کات شد همه چی🫠

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

عشق سن سال و عقل میشناسه !! حس و احساس علاقه آسیب داشته

چند چیزه که رابطه رو پایدار نگه میداره

یکیش ترسه

ترس اینکه نکنه از دستش بدم

چرا انقد دوره نامزدی شیرینه؟ چون این ترس هست

اما وقتی ازدواج میکنی طرف میگه زنمه دیگ نمیتونه ب راحتی ولم کنه

احترام و همه چی ممکنه کمتر بشه

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

چند چیزه که رابطه رو پایدار نگه میداره یکیش ترسه ترس اینکه نکنه از دستش بدم چرا انقد دوره نامزدی شی ...

این موارد ها ک گفتین همش ضربه رسونده ولی برای کسی که رعایت ورود ارتباط داشته اونم ۲۵ هست ،درگیر نشده چون سواد ارتباط میرسه