2789
عنوان

بچه شیطون داشتین بیاین راهنمایی

32 بازدید | 5 پست

دخترم پنج سالشه و شیطون و بهونه گیر هست من باردارم خونمونو تخریب کردیم در حال بازسازی هستیم و تو یه اتاق گوشه حیاط زندگی میکنیم وضعیت جالبی نداریم و دخترم واقعا اذیتم میکنه و بهونه گیریش خیلی زیاد شده منم تحملم کم شده خیلی سرش داد میزنم و پیش اومده کتکش زدم و اخر پشیمون شدم و تا حدی که بخام از غمش خودکشی کنم پیش رفتم بخدا

تورو خدا یه راهی بگید برای کنترل عصاب خودم چیکار کنم فقط نگید تراپیست که شرایطشو ندارم

اره منم دومی رو باردار بودم اعصابم ضعیف شد یکی دو بار سرش بدجور داد کشیدم هنوزم یادش میوفتم دلم کباب ...

ببخشید یادش مونده؟من میترسم ازم متنفر بشه و بعدها برای دوستاش بگه که مامانم فلان گفت و فلان کرد و غصه بخوره سر افکنده بشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید یادش مونده؟من میترسم ازم متنفر بشه و بعدها برای دوستاش بگه که مامانم فلان گفت و فلان کرد و غص ...

نه گلم بچه ها خیلی پاک و معصوم و بی کینه هستن کافیه یه مدت مادرانه بهش محبت کنی سریع یادش میره اشکال نداره مادر هم عصبانی بشه بلاخره بچه ها رو اعصاب میان ولی سعی کن خیلی شدید خشمت رو تخلیه نکنی رو سر بچه

نه گلم بچه ها خیلی پاک و معصوم و بی کینه هستن کافیه یه مدت مادرانه بهش محبت کنی سریع یادش میره اشکال ...

از عصر هزار بار ازش عذر خواهی کردم اونم گفت که منو میبخشه ولی از تکرار شدنش میترسم

از عصر هزار بار ازش عذر خواهی کردم اونم گفت که منو میبخشه ولی از تکرار شدنش میترسم

عیب نداره تو فقط مقصر نیستی خودتو اذیت نکن

بارداری یه دوره خیلی پر فشاریه بنظرم برو پیش یه دکتر متخصص داروهای آرامبخش با توجه به بارداریت بهت دارو میده نگران هیچی نباش گارد نداشته باش دکتر خودش میدونه چی باید به خانم باردار بده در عوض اگه با ارامش طی کنی حال خودت و نی نی تو شکمت هم بهتر میشه