2789
عنوان

ی روزی فکر میکردم خوشبخت ترین زن رو زمینم

| مشاهده متن کامل بحث + 2530 بازدید | 196 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گاهی یک زندگی با یک دعوا خراب نمیشه؛ با صدها دلخوری کوچیکی خراب میشه که سالها گفته یا حل نشده. امیدوارم هر اتفاقی میافته، تصمیمی باشه که بعداً ازش پشیمون نشید.

Clocks show time, and time shows People...!

بله من خیلی مغرور بودم تو رابطموناما همسرم همیشه تلاش میکرد برا زندگیمونیهو نمیدونم چیشد

اسی ایندفعه غرورتو بذار کنار ارزششو داره به خاطر غرور زندگی چندین ساله است بپاشه؟!

به خاطر دخترت میدونی چه آسیبی میبینه الان چه فشاری روشه؟ الان چطوری حواسشو بده به درسش؟

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
خانوادم و خواهرم میگناگه اومد دنبالت هم نرو چطور ۵ ۴ روز خبری ازت نگرفته

نه برو

شرایط شما شرایط ناز کردن نیست من الان خودمو میدارم جای دخترت انصاف نیست سال کنکور همچین مقطع سرنوشت سازی مامان باباش یهوو اینکارو کردم ببخشید میگم ولی شما و همسرتون واقعا این کارتون بیفکریه جای دخترتون بودم خیلی خیلی ازتون ناراحت میشدم.

سلام کل تاپیکتون رو خوندم.. از حرفاتون میشه فهمید که به شدت ادم مغرور و ایرادگیری هستین...خودتون اعتراف میکنید همسرتون همیشه نازتون رو میکشیده..میگید من دوماهه دارم تلاش میکنم..و بهش گفتم این اخلاقت خوب نیست درستش کن...به اینکار میگید تلاش کردن؟ اینکه بازم شد عیب جویی و سرکوفت زدن..عزیزم همسرت از دستت خسته شده...به نظرم اونیکه باید تغییر کنه شمایید بیشتر...میگی این همه سال ..سالگرد ازدواجتون رو جشن گرفتین ولی امسال یادش رفته..خوب مگه چیه؟. قتل که نکرده که ناراحت شی..همسرتون کاسبه روزی با هزارنفر ادم مختلف سروکله میزنه.کاملا طبیعیه که بعضی چیزا یادش بره...با این وضعیت اقتصادی که تمام مردا دغدغه های فکری زیادی دارن نباید یک کم درکش کنی؟ به پاس تمام سالها که براتون جشن گرفت امسال رو ندید میگرفتی..یا شما براش جشن بگیر..مگه نمیگی دوستش داری؟ چرا همش منتظری ایشون برای شما کاری بکنه؟ والله من ده سال ازتون کوچکترم..ولی بی ادبی نباشه اخلاقاتون اصلا در حد یک خانم 41 ساله نیست...

چی خوشحالت میکنه؟ 🤔 همونو برات آرزو میکنم هموطن عزیزم 🤲💞🫂...لطفا برای خونه دارشدنم دعا کنید 😭 چندساله شروع کردیم به خونه سازی اما هی اتفاق های بد میفته و بناییمون تعطیل میشه..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست😍...میشه لطفا برای خوشبختیم دعا کنین🙏🥹🥲🫠😘

اصلا خوب درس نمیخونه

حق داره واقعا هر کی بود نمیتونست تمرکز کنه

شما الان باید کنارش باشید بهش آرامش بدین سال کنکور خودش به تنهایی استرس زا هست چه برسه به اینکه مشکل خانوادگی اضافه بشه