2789
عنوان

ی روزی فکر میکردم خوشبخت ترین زن رو زمینم

| مشاهده متن کامل بحث + 4048 بازدید | 225 پست
دخترم پیش خودمه چجوری درسش کنه

اگر جای دخترت بودم واقعا هم زنگ میزدم به بابام اعتراض که این چه وضعشه قهر کردین سال کنکور من هم به شما.

خلاصه اینجوری شاید بتونه این قهر رو پایان بده.

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینکه به قول خودت از اون زندگی شد این اما به نظرم پایانش نمیشه گفت بجنگ برای زندگیت بیخیال نشو شاید ...

نمیخواستم انقدر از هم بی خبر باشیم

رفتم که بهش شوک وارد شه نشد

سلام کل تاپیکتون رو خوندم.. از حرفاتون میشه فهمید که به شدت ادم مغرور و ایرادگیری هستین...خودتون اعت ...

خودش هم میگفت از اخلاقم خسته شده و من ایراد گیر و جزئی نگرم

ولی بخدا من خواستم خوب باشم اما تو ذوقم میخورد

حتی برای رابطه جنسی هم خیلی میل نداشت

ازم سرد شده بود

اگه شده باشه بهم ی زنگ نمیزنه؟

ببین من درکت میکنم خودمم دخترم میفهمم حس بدیه اما شاید اونم تو فشاره نبودنت خیلی اذیتش میکنه یکم زمان بده اگه روتین و کار خاصی انجام میده یه پیامک کوچیک جهت یادآوری بده فقط بدونه ببین چی میگه اگه اصلا جواب نداد یه سر بهش بزن بنظرم قرار نیست همیشه مرد ها پا پیش بذارن گرچه برای ما خانوما سخته....

ببین من درکت میکنم خودمم دخترم میفهمم حس بدیه اما شاید اونم تو فشاره نبودنت خیلی اذیتش میکنه یکم زما ...

یک هفته صبر میکنم

اما همسر من از همه لحاظ سرد شده

امیدی ندارم

اینجا هم خانما میگن تقصیر منه

به نظرم ۴ روز قهر چیزی نیست...و بعد یه چیزی بگم صبر آدما هم حدی داره...آدما تا یه جایی صبر می کنن و هی تلاش برای بهبود رابطه می کنن از یه جایی به بعد خسته میشن و میرن...مراقب این موضوع باشین اون دعوا ها به مرور فرسایش روحی میاره.

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗