2789
عنوان

استوری کراشمو ببینین🤔🤔🤔

1 بازدید | 9 پست

یه ساعت قبلش با هم تو اینستا چت میکردیم

ازش تعریف کردم

(قبلا بهم ابراز علاقه غیر مستقیم کرده بود)

یه ساعت بعد استوری گذاشت از یه جای دنج و نوشته....

تو پست بعدی میزارم

پ.ن: تاپیک واسه دوستمه😘🌹

من چیکار کنم کراشم استوریمو ریپلای کنههه؟

جفتمون همکلاسی هستیم و نویسنده ایم🫠هرکار میکنم یه لایک هم نمیکنه بیشعور

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فکر نکنم با دوست دختر منظورش باشه.بیشتر میخوره منظورش این باشه که پاتوق عاشق ها اونجاست و خودش رو عاشق حساب کرده

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

یعنی همراهی نداره و خودش داره عاشق میشه؟

اره انگار، به نظرم بیشتر به کافه اشاره داشت تا خودش