2789
عنوان

بیاید یه خاطره سم بگم 😭😂

103 بازدید | 18 پست

با دوستام بیرون بودیم یکی از پسرای فامیل با نسبت خیلی دور اومد نزدیکمون به من سلام کرد داشتیم اون لحظه از ی خانمه می پرسیدیم ادرس یه کافه رو

خلاصه اومد ملحق شد بهمون و ظاهرش خیلی باکلاسه و خانوادشم پولدارن😂 خوشگلم هست

من تودلم گفتم چقدر پرروعه اومده باما سلامت رو میکردی میرفتی

راهه یکم پیاده روی داشت بعد داشت مارو منصرف می کرد نریم اون کافه گرونه 😭😭😭 که من اولین شوک بهم وارد شد

بعد دوستام رفتن اب معدنی بگیرن اومد شروع کرد حرف زدن شما خیلی خوشگلی من ازتون خوشم اومده دست رد به سینه ام نزن و خونه بابابزرگت خواستم بگم بارها

بعد رفتیم نشستیم کافه هه قیمتاش متوسط رو به بالا بود بعد

دوستم به شوخی گفت بچه ها بریم گرونه ما خندیدیم یهو پسره جدی جدی پاشد گفت بریم

😂😂😂😂😂😂

به خدا ما نمیخواستیم اون حساب کنه یعنی خودمون از قبل داشتیم می رفتیم اونجا

بعد رفت بیرون واسه خودش چرخید که یوقت نیوفته گردنش حساب کنه 😭😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستم به شوخی گفت بچه ها بریم گرونه ما خندیدیم یهو پسره جدی جدی پاشد گفت بریم 😂😂😂😂😂😂به خدا ما ...

وای 😐 ازون پولدار خرج نکن هاست ها حواست باشه پا ندی

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

بعد دوباره ازم پرسید گفتم نه

گفت با کسی هستی؟ گفتم اره گفت دروغ نگو

خندیدم گفتم نه دیگه بعد بغض کرد گفت قلبم هیچوقت انقدر نشکسته بود که دوستام داشتن از خنده نابود می شدن عقب تر از ما راه میرفتن

😂😂😂😂😂

نه بابا دوستام همیشه خاطره شو تعریف می کنن مسخرم می کنن 😂😂

واقعا هم مسخره اس

فک کن تو خیابون یهو یکی سبز شه پیشهاد بده بعد خسیسیشم نشون بده بعد توقع داشته باشه همون موقع جوابشو بدی تازه دست رد هم سینه اش نزنی عالیه :))

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

ببین قیافه و استایلشو ببینی فکر می کنی من دروغگو ام 😂😂😂😂هم خوشگله هم خوشتیپ

اینه ها میگن گول ظاهرو نخورین 😂

نتیجه میگیریم از ظاهر قضاوت نکنیم😆

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

واقعا هم مسخره اس فک کن تو خیابون یهو یکی سبز شه پیشهاد بده بعد خسیسیشم نشون بده بعد توقع داشته باشه ...

ببین قیافه و استایلشو ببینی فکر می کنی من دروغگو ام

😂😂😂😂

هم خوشگله هم خوشتیپ

نتیجه میگیریم از ظاهر قضاوت نکنیم😆

دوستام انقدر مسخرم می کنن که نگو

هرچی میشه یاد این قضیه میندازن منو

بعد بخدا اشک تو چشماش جمع شده بود 😂😂😂😂

دوستام قرمز شده بودن