2789
بله تامین اجتماعی رفتمراصی بودم گاز بی دردی برام آوردن عود روشن کردن برای کاهش درد توپ و ماما و اینا ...

همرو تامین اجتماعی انجام دادن

گاز بی درد رو از قبل هماهنگ کرده بودین یا اونجا هماهنگ کردین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیمارستان دولتی

اصلا راضی نبودم

کاش از همون اول رفته بودم خصوصی

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

اگر اینطوره دولتی برو... یه اگر سزارینی یه دکتر خوب انتخاب کن و اگر قصد زایمان طبیعی داری یه مامای ...

طبیعی گفته دکترم میترسم اذیت شم درد بکشم بیمارستان دولتی هم سزارین نمیکنن باز شخصی سزارین میکنن سریع

دولتی ارزونتره ولی اغلب دکترا وپرستارای بداخلاق دارن من تومهدیه زایمان کردم پرستاره جلوی خودم میگفت این زنا که انقدر میزان باید کشت ،من بچه دومم بود

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

رسیدگی اینا به چه صورته؟

والا سر زایمان اولم تو همون بیمارستان پرستاره انگار با من سر جنگ داشت حتی بچه مو نیاورد ببینم بعد که به دکتر گفتم هنگ کرد من می ترسیدم به دکتر التماس کردم بیهوشم کنه اونم گفت نه فقط بی حسیه حالم بد بود پرستاره می گفت تو که نی ترسیدی بیخود کردی باردار شدی

ولی سر زایمان دومم بهتر بودن

خصوصی هم خلوته هم وقت ملاقاتش بیشتره وگرنه به نظرم تفاوت چندانی با دولتی نداره

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

دولتی ارزونتره ولی اغلب دکترا وپرستارای بداخلاق دارن من تومهدیه زایمان کردم پرستاره جلوی خودم میگفت ...

من میخوام تامین برم دقیقا منم ازین چیزا میترسم

بچه اولمم هست تجربه اینا ندارم خیلی میترسم

بیمارستان میلاد مال تامین اجتماعیه از لحاظ رسیدگی و اینا خوبن دکترای خوبی ام داره امممما نگم از کاغذبازی قبلش که پدر درمیاره

هیچ مردی هم همراهم نبود هزار بار با آسانسور و پله هی رفتم بالا اومدم پایین

فقط حواست باشه ناشتا بمونی واسه آزمایش قبل بیهوشی دردسر میشه بستریت نمیکنن

خدایا خانواده‌ام موفق باشند
بیمارستان میلاد مال تامین اجتماعیه از لحاظ رسیدگی و اینا خوبن دکترای خوبی ام داره امممما نگم از کاغذ ...

البته اگه طبیعی هیچی آزمایش مال سزارینه

خدایا خانواده‌ام موفق باشند
بیمارستان میلاد مال تامین اجتماعیه از لحاظ رسیدگی و اینا خوبن دکترای خوبی ام داره امممما نگم از کاغذ ...

بییشترالان سر میکنن بجای بیهوشی

ولی ناشتا بودن جهت اطمینان بهتره

در حال جنگیدن با زندگی...