2789

واای اره

من موهام که گره میخوره بخاطرش حموم شونه میکنم یعنی نصف سرم میره😐

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مال منم افتضاحه.انقدر روحیم رو خراب کرده چند ماهه اصلا شونه نمیکنم.انقدر که میریزه میترسم .از شونه م ...

وای تو منی یا من توام؟

منم هربار شونه میگیرم دستم صلوات میفرستم از ترس😭

من حموم به حموم فقط شونه میکنم ...بعد حموم سشوار میگیرم کامل خشک شد شونه میکشم و با چند قطره روغن زیتون ماساژ میدم ..روزی صد تا دونه طبیعیه ..یبارم واقعا حوصله کردم شمردم😁😂ولی چون موهام پر ،بنظرم عادیه ..من ریزش مو دیدم اونم تو فوت عزیزم ..قشنگ دست میکشیدم کلی مو میومد تو دستم ..صبحم بیدار میشدم بالشتم پر مو بود..به مرور خوب شد ...اگه موهات الان شونه کردی صبح بیدار شدی بالشتت مو ریخته باشه بنظرم ریزش مو داری ..چون من الان فوقش یکی دو تا بریزه ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

من حموم به حموم فقط شونه میکنم ...بعد حموم سشوار میگیرم کامل خشک شد شونه میکشم و با چند قطره روغن ...

حموم ب حموم شونه میکنی؟ من هرروز شونع میکنم

هرچند روز ی بار میری حموم؟ بعد حموم نمیریزه

مال منم افتضاحه.انقدر روحیم رو خراب کرده چند ماهه اصلا شونه نمیکنم.انقدر که میریزه میترسم .از شونه م ...

استرس اضطراب یا ناراحتی نداشتی این مدت..واقعا تاثیر داره

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

حموم ب حموم شونه میکنی؟ من هرروز شونع میکنم هرچند روز ی بار میری حموم؟ بعد حموم نمیریزه

آره چون موهام لخته،نیاز به شونه زدن ندارم ..بعدشم چون موهام دم اسبی میبندم خیلی بالا سرم ..شونه کنم موهام میشکنه و درد میگیره ..چون اکثرا خونه م تند تند حموم نمیرم ..هر سه روز اگه باشه همون قبلش شونه میکنم که موقع شامپو بهم گره نخوره ..موهامم همیشه دکلره س ولی ریزش به اون صورت ندارم ...بعد حموم موها به هر حال خیسه یه تعدادش میریزه ولی نه اونقد که بگیم طبیعی نیست .حموم رفتن زیادم خودش ریزش مو میاره ..شامپو سعی کن همیشه استفاده نکنی ..من یوقتا شده مجبور شدم امروز برم حموم فرداشم برم ،فرداش با آب خالی شستم ...من موهام شب و روزم بسته س با کش ..حالا خیلیا همش کش استفاده کنن میریزه