2789
عنوان

نمیتونم از خونه برم بسرون

144 بازدید | 21 پست

بلند میشم آماده میشم اما زورم میاد از خونه برم بسرون

برم باشگاه ثبت نام کنم

یا حداقل برم با ماشین یه دوری بزنم

یا خونه کسی برم

زوذم میادد نمیتونمم انگار سکی جلومو میگیره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا اوضاع من همینه ولی شما حدااقل آماده میشید من حوصله آماده شدنم ندارم الانم پسرم گیر داد ببرم پا ...

نه من برا بچم وفت میذارم حتی اگه برخلاف میلم باشه الانم بچم خونه مامانمه وگرنه خونه نمیموندم

ایراد از تو نیست

جو بیرون خیلی بد شده غمباد میگیره ادم میره میاد

مردم روز به روز عقده ایی تر و عصبی تر میشن

چشمشونم زل به داشته و نداشته ادمه

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

نه من برا بچم وفت میذارم حتی اگه برخلاف میلم باشه الانم بچم خونه مامانمه وگرنه خونه نمیموندم

خب شما یکی هست بچه اتو نگهداره کمی نفس بکشی من هیچ کس نیست فکر میکنم کمی افسرده شدم چند وقتم هست یه کاری میخواستم انجام بدم درست نشد حال روحیم بدتر شد

حالا بعضیا همش بیرونن. روزی سه بار میرن و میان تو خونه. واقعا این حجم از انرژی و حوصله از کجا میاد؟ چی میخورن! خوش به حالشون

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

برعکس من هر از گاهی ک افسردگی میگیرم باااید بزنم بیرون

اگ تنها برم ک حالم بهتر میشه واقعا ولی حالا با کسیم برم از هیچی بهتره

حالا ن فقط پارک و طبیعت

کلا بیرون رو دیدن قدم زدن بین مردم حال منو خوب میکنه

پیش ب سوی قوی تر شدن...