2789

با مامانم داشتم بحث میکردیم گفتم ایشالا سرطان بگیره هر چی پول خورده خرج درمانش بشه ...

گریه کرد زد بیرون هر چقدررر هم زنگ میزنم جواب نمیده از ساعت 6 و خورده ای رفته بیرون هنوز برنگشته.. چکار کنم دارم دیوونه میشم

دست خودم نیست حس میکنم کثافت تر از این ادم تو دنیا وجود نداره ما سالی شاید یبار بریم خونش ایشون هر هفته خودش خودشو دعوت میکنه

خب میدونی مامانت دوسش داره چرا گفتی .احتمال نداری پیش کسی بره .از اونجا سراغ بگیر

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به زنش دوبارخیانت کرده حساب های دفتری رو جابه کرد که بجاش اب خنگ هم خورد و بیکار هم شد ،مال مامانمم بالا کشید یه اب هم روش بخاطر اینا ازش بدم نمیاد به بابام توهین میکنه سر عقاید این اخری رو هیچ جوره نمیتونم تحمل کنم ...

هر دفعه میاد من از حرص میام تو اتاقم یه بارم دهن به دهن شدیم زدم بیرون

چرا این لجن پاشو از زندگی ما بیرون نمیکشه اخه

مادر منم خانواده اش را همیشه به بچه هاش و بابام ترجیح میده و مارو بدبخت کرده جالب اونا اصلا این را ح ...

من مشکلی ندارم ادم باشه رفت و امد کنه

ولی این میاد دوست دارم بزنم تو دهنش ...

بابای من مذهبیه برعکس ایشون هر دفعه میاد انگار صحبت دیگه ای نداره شروع میکنه به توهین کردن از اماما گرفته تا....

خودم با بابام همفکر نیستم ولی هر چی باشه بابامه تحمل ندارم یه نفر که انقدر ازش لجن میباره رو تو خونمون ببینم و ببینم داره به بابام توهین میکنه

هر دفعه هم میاد بابام میپیچونه میره بیرون که دوباره بحث شکل نگیره و خدایی نکرده توهینی نشه نفهم نمیفهمه ...

توضیح دادم تو بالا

درکت میکنم حق باهاته .ولی مامانت معلومه اصلا هیچ کینه ای ازش نداره .هرچه مقابله کنی بی نتیجه هست .

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

یدونه داداش بیشتر نداره شاید بخاطر اونه..

اها درسته

ی بار ک با بابات بد صحبت کرد حالشو بگیر

چکار کنم خب

یبار بابام از مسجد برگشته بود تا اومد سر سفره گفت هر کی میره مسجد دزده و... منم برگشتم بهش گفتم فعلا که شما دزد دراومدی بو اب خنگ هم خوردی این وسط بابام پشتش دراومد حرف بارم کرد . منم حرصم گرفت زدم بیرون

من کاری نکنم سنگین ترم هر چی بگم بده میشم

چکار کنم خبیبار بابام از مسجد برگشته بود تا اومد سر سفره گفت هر کی میره مسجد دزده و... منم برگشتم به ...

با بابات صحبت کن بهش بفهمون ک تو رو میاره پایین

بابات نمیخواد همچین ادمی تو رو توی فامیل بد نشون بده