2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رسم های عجیب زیاد دارن.

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

همه چیز رو راحت می گیرن .۹۰درصدشون شکاک وبد دل وزن رو زندانی وبرده بدونن نیستنگاهی این آزادی شاید برای اقوام دیگه اینجوری تعبیر بشه شاید غیرت وتعصب ندارن یا اینا چقدر بی اصولن درصورتی که اینجوری نیست .اتفاقا منعطفن .عروسیاشون خوش می گذره اما اگه رفتی تو شهرستان با فامیل بزرگ ورفت وآمد زیاد رسمی دارن که مراسم عزای نوه عموی زن .......هم باید برن ومثلا ۵۰۰برا مراسم بدن.

میدونی چیان؟

اینطوری که خودشون میگن در مراسم عروسی حتمآ باید تیراندازی کنن و افتخار میدونن

یا وقتی جوونشون از دنیا بره حجله می بندن براش و دخترا لباس محلی سبز وسفيد میپوشن .

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

منظورت اینه که اگه من لر نباشم و با یه لر ازدواج کنم هیچ رسم خاصی برام اجرا نمیکنن؟

راستي رسم شیربها شنيدم دارن

دقیقاااانهایت ی عروسی میگیرنهمه چی رو میگن رسم نداریم حتی پاگشا و....

چرت وپرت چرا می گی .پاگشا داریم وداشتیم تا ببینی اون خونواده رفت وهمد با فک وفامیل دارن وعروس ودامادای فامیل رو دعوت می کرده که شما رو الان دعوت کنن.یا نه.حنابندان .عروسی پاگشا همه چیز هست توبعصی فامیل تا چندسالی که نامزد هستن اعیاد وشب یلدا و....برا دختر هدیه می برن.

تجربه منغریب باشی هیچی برات رسم ندارنحتی اگه هیچ مشکلی هم بینتون نباشه

ابنو که نود و نه درصد خانواده های ایرانی شاملش میشه 🫠