2789
عنوان

خانوادم با داداشم لجن انگار

44 بازدید | 2 پست

داداشم ۲۳ سالشه پسر خیلی خوبیه واقعا از همه نظر

۱۸ سالش که شد دیپلمشو که گرفت مستقیم رفت سربازی

وقتی از سربازی برگشت فکر میکرد الان خانواده کمکش میکنن یه مغازه ای چیزی باز میکنه کار میکنه برای خودش

چون که بابام به شدت پولداره یعنی وضعیت مالی پدرم اینا توپه

ولی گفتن بهش یه ریالم بهت نمیدیم(بیشتر از سر لج اینکه پا فشاری کرده بود داداشم گفت درس نمیخونم)

بنده خدا داداشم رفت داخل شرکت کار کرد با اینکه بهش میگفتم نرو وظیفشونه خرجتو بدن گفت خوشم نمیاد گردنشون باشم

حتی جدیدا هم بابام یه جورایی هست که انگار داداشم اضافیه از همه نظر تو حرفاش و صحبتاش معلومه

یعنی یه جا خواب و غذا برای پسری که ۲۳ سالشه براشون زیاده

وضعشونم که گفتم بهتون خوبه

داداشم که دیگه کلافه شده میگه بقران نمیدونم چیکار کنم از دستشون

داداشم بکوب کار میکنه فداش شم دلم براش میسوزه برای ماشین کم داشت بخره حتی نمیان یه مقداری پول

بهش بدن ماشینشو اوکی کنه بره اسنپ کار کنه میگه از دست شرکت خسته شدم

هر سه ماه استرس واسه اینکه واسه بیمه نندازنش بیرون

منم چند باری بحث کردم با پدر مادرم که کم اذیت این پسر بکنین ولی انگار نه انگار (پدرم بیشتر) مادرم کاملا بی اختیاره تو این مسائل

با اینکه پدرم توانایی مالی اینو داره بهترین ماشینو زیر پاهاش بندازه جدی میگم کلا تو کل فامیلایی که ما داریم کم کم پدر مادر یه ماشین ساده میندازن زیر پای پسر

حالا بماند که بعضیا چند طبقه خونه میسازن

دارم حداقالا رو میگم

بنظرتون چیکار کنم؟؟ کاری از دستم بر میاد؟؟ بحث کردن فایده داره ؟؟

بعضی پدر و مادرا همینجورین،خودمم دقیقا همینجوری بزرگ شدم و مستقل شدم،پدر خیلی کارها میتونست برام انجام بده ولی منو کلا رها کرد له شدم توی بازار و کار تا تونستم خودمو بالا بکشم،اصلا دوسش ندارم دیگه برام پدری نکرد،ازدواج دیر شد و بدبخت شدم،نه اهل دختر بازی بودم نه هیچ گناه و خلافی درسمم دانشگاه خوندم سربازی هم رفتم و خودم کار جور کردم و مستقل شدم به درآمد رسیدم ولی اگه پدرم کمکم میکرد توی سن مناسب ازدواج میکردم و اینقدر اذیت نمیشدم،الان بخاطر سنم که ۳۷ شده ازدواجم سخت شده وخیلی عقب افتادم از زندگیم من خودم کوتاهی و کم کاری نکردم تو زندگیم پدرم منو عقب انداخت از همه چی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: