2789

شستن بیش از حد پوست با هرشوینده ای فقط وفقط پوست رو نابود میکنه

واقعا تا میشه با اب خالی بشپرید اونم کم عالی برای پوست البته برای موقعی که ارایش نداشته باشید با اب فقط بشورید

من یه چن بخاطر یه موردی نمی تونستم پوستم رو بشورم پوستم عالی شده بود

زیادشستن پوست چربی مفید پوستم ازبین میبره با هیچ سزم وکرمی هم اون چربی قرار نیست ساخته بشه

کیا بامن موافقا

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ولی بعضیا پوست چرب دارن اگه با شوینده نشورن جوش میزنند.... به نظر منم استفاده از شویندهای قوی سد دفاعی پوست رو از بین می برند

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

ولی بعضیا پوست چرب دارن اگه با شوینده نشورن جوش میزنند.... به نظر منم استفاده از شویندهای قوی سد دف ...

اره درسته ولی اونا هم نباید زیاد استفاده کنن

منی که هر ماه فشیال میرم چی بگم پس 🤔

تجربه ها فرق میکنه

من واقعا بایه ابرسان وشوینده اونم به صورت کم ومحدود که استفاده میکنم پوست عالی دارم

فک میکنم اگه بخوام محصولات بیشتری استفاده کنم بجای اینکه بهتر بشه کار رو خرابتر میکنم

اره درسته ولی اونا هم نباید زیاد استفاده کنن

نظر منم همینه... اینایی که بهترین روتین رو دارن... معمولا پوست بدتری دارن... تنها روتینی که قبول دارم... ضدآفتای وآبرسانه💙

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

نظر منم همینه... اینایی که بهترین روتین رو دارن... معمولا پوست بدتری دارن... تنها روتینی که قبول دار ...

هرچی بیشتری بیشوری پوست چربی بیشتری تولید میکنه درنتیجه جوش بیشتری داری من برای موم همین اتفاق افتاد