2789
عنوان

هیچ مادری دغدغه مدرسه رو نداره خوشبحالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 81 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه سری از غیر دولتی ها چک هم میگیرن،بگرد شاید پیدا کنی

من این هزینه ای که کردمبرای روزی ۵ ساعت آموزش توی مدرسه بوده نه روزی یک ساعت آنلاین.

و حرفم منطقی هست که نباید کامل تسویه کنم

من نظر خودمو بگم ؟برا ابتدایی بچه مدرسه دولتی باشه خیلی بهتره با اختلاف میگم ۹۰ درصد عیر انتفاعی ها تو ابتدایی بدرد نمیخورن مگر ۱۰ درصد خاص

برا راهنمایی هم هئیت امنایی خوب باشه یا تونست تیزهوشان

برا دوره دوم هم تیزهوشان و نمونه

یا اینکه کلا راهنمایی و دبیرستانش غیر انتفاعی درجه ۱ باشه تو تهران مثلا ابوریحان و ..هستند

در کل الان کلاسای مجازی هم اومدن میشه مدرسه کاملا عادی بود و بهترین نتیجه رو گرفت

همه چی به بچتون و علاقه به درسش ربط داره

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

عزیزم دیگه در این حد میتونی خودت بینی صلاح بچه تو چیه نه دخترای مجرد یا زنای حامله ی سایت

مطمئن هستید فقط این دوتا قشر داخل سایت هستن

والا کلی درخواست دوستی اومده که زده آقا و

.. که تعجب کردم

اینجا هر سوالی هست به جز مادر باردار و دغدغه هاش..

خب منم قبلا باردار بودم الان بچم بزرگ شده

خصوصی بوده و مقداری از شهریه ش مونده من گفتم ندارم و آموزشی ندیدم بخوام کامل تسویه کنم کلا تعطیل بود ...

تقصیر اونا نیست که اینطوری شده ، اونا باید پولو بگیرن چون باید خرج معلم و اجاره بکنن

ψ ❤️

من خودم بچم غیردولتی بود

یک سال بردمش دولتی

هنوزم بعد ۳ سال که پسرم هر کار اشتباهی می کنه میگه اونجا یاد گرفتم

همسرمم دائم میگه نباید می بردیمش

واقعا این چیزا و انتخاب به خود بچه و خانواده بستگی داره

من دیگه این کار و برای بچه خودم نمی کنم

چون نظارت بیشتر نیاز داره

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

من این هزینه ای که کردمبرای روزی ۵ ساعت آموزش توی مدرسه بوده نه روزی یک ساعت آنلاین.و حرفم منطقی هست ...

من دو سال پیش دبستانی گذاشتم غیرانتفاعی

کلاس اولم میخواستم بذارم غیرانتفاعی دیدم ۲۰۰ تومن درمیاد

الان گذاشتم دولتی که ازش خیلی تعریف میکردن انشالله که خوب باشه

کلاس زبان نوشتمش

کلاس وررشم میخوام بنویسم

توکل به خدا

پیش دبستانی دومم تسویه نکردم البته از ۹ اسفند کلا بچه م دیگه نرفت یعنی نفرستادمش قبلشم که آلودگی و این حرفا بود

ازمم پرسید گفتم بچه م نیومده که تسویه کنم اونا هم فعلا قبول کردن چیزی نگفتن

من دو سال پیش دبستانی گذاشتم غیرانتفاعی کلاس اولم میخواستم بذارم غیرانتفاعی دیدم ۲۰۰ تومن درمیادالان ...

پیش دبستانی و میشه ندی

ولی پایه اینطور نیست باید پول بدی که پرونده بدن

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

تقصیر اونا نیست که اینطوری شده ، اونا باید پولو بگیرن چون باید خرج معلم و اجاره بکنن

درسته ولی نباید تخفیفی قائل بشن

مدرسه که تعطیل بوده پول آب و برق و گاز و ....نداشتن

یکی دوماهش هم کلا تعطیل بودن

تایم مدرسه از ۵ ساعت حضوری شده ۱ ساعت آنلاین

منم میخوام سال دیگه مدرسه پسرم رو عوض کنم

پر هزینه ترین مدرسه شهر ثبت نامش کردیم یه امید اینکه بیشتر رسیدگی میشه

ولی همش مجازی بود

فعلا که شهریه رو قسطی داریم میدیم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…