2789

من رابطم باهاشون زیاد عالی و صمیمی نیست!..

و درونگرام و خودمم دوری میکنم ازشون چون زیاد اسیب دیدم

حالا خودم فهمیده بودم که چندبار دربارم با مشاور اینا حرف زده🥸

یه مدتم هست زیاد با مامانم جنگ و دعوا نداریم رابطمون خوب شده..

چندباریم خودجوش رفتم باهاش درد و دل کردم:/

مثلا زیاد سعی کرده نزدیکم بشه و محبت کنه و...

یعنی خرم کرده😫😂؟ نوموخواااامممممم

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا بدبخت داره تلاش میکنه رابطتونو درست کنه خرم کرده چیه، بیماری مگه

نمیخوام اخه دلم شکسته دوست ندارم نزدیک هم بشیم🫠

اونم بعد این همه سااال

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

احتمالا روشهای جدید برای کاهش تنش پیدا کرده

حالا جدا از این

چقدر خوبه ترکی عی خدااا

عاشق ترکام اصن وایب گوگولی و باغیرت دارن و موقع فارسی حرف زدن ناناز صحبت میکنن اصن واقعا خوشبحالت ترکیاییییی

احتمالا روشهای جدید برای کاهش تنش پیدا کرده حالا جدا از اینچقدر خوبه ترکی عی خداااعاشق ترکام اصن وای ...

مرسی جیاریم🫶 نظر لطفته بانو💕😅

جیاریم معنیش چیه؟ قربونت مرسیی:)

یعنی جیگرم😂❤