2789
عنوان

دخترایی که انسانی خوندید 🌟

29 بازدید | 9 پست

چه راهی رفتید و آیا الان موفق شدید ؟

کجا درد تو از تنم بیرون می ره؟! چرا غمم تموم نمیشه؟!چه دور از من باشی ،چه با من تنها شی ،همینه حال من همیشه !

عزیز دلم من خودم انسانی نیستم ولی یکی از بستگانم درسشو ادامه داد و الان فرهنگیان میخونه سال دوم ، خودش که خیلی راضیه ♥️

یجوری مینویسن پرنسس بابام ، انگار ما دایناسور بابامونیم🗿🦍

عزیز دلم من خودم انسانی نیستم ولی یکی از بستگانم درسشو ادامه داد و الان فرهنگیان میخونه سال دوم ، خو ...

چه عجب بالاخره یکی تاپیک من اومد 🫠

ممنون عزیزم

کجا درد تو از تنم بیرون می ره؟! چرا غمم تموم نمیشه؟!چه دور از من باشی ،چه با من تنها شی ،همینه حال من همیشه !

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچی هنوز دارم میخونم و همچنان چند ساله پشت کنکوریم خسته شدم دیگه

به نظرت علت چند سال پشت کنکوری شدنت چی بود ؟

من سال ۱۴۰۰ رفتم دهم رشته انسانی الانم ک دانشگاهم رشته روانشناسی. خب اولایل میری دبیرستان درسا نسبتا سنگینه ولی ب مرور باهاش سازگار میشی. من خودم خیلی علاقه داشتم ب انسانی و رفتم الانم شکر خدا راضیم

من سال ۱۴۰۰ رفتم دهم رشته انسانی الانم ک دانشگاهم رشته روانشناسی. خب اولایل میری دبیرستان درسا نسبتا ...

خداروشکر