اول بگم باردومم بود میرفتم روتردام خیلی عالی بود مای گاااش واقعا خوب بود هوای عالی..برعکس که اینجا خیلی گرمه..اوکی؟... بازی هلند و الجزایر روبامامیم و چندتاازفامیلامون رفتیم که واقعا عالی بود و هلند متاسفانه باخت منم که لباسم کاملا نارنجی بود و چندتا پسر هلندی هم واسه اینکه نزدیک من بشینن باهم بحثشون شد. مای گاش حالا بعضیا میکن منو هم چندباری تی وی ایرون نشون داده..اوکی؟..موزه جهانی روتردام و رفتیم..بندروتردام که خیلی خوشکل بود..کلیسای سنت لارنس که من اونجا واسه دوستام و مخصوصا آنیتاهلندی دعا کردم..توی مارکت هال هم جاتون خالی غذا خوردیم که فوق العاده بود..یه منطقه فوق العاده خوشکل هم به نام اسکون هوون داره که نمیتونم بگم چقدررر خوشکل بود..خلاصه خیلی خوش گذشت.بعدازظهرام که تیپ نارنجی میردم و توی خیابونای روتردام جولان میدادم😅😅😅😅😅...شاید باخودتون بگین الان آنیتا ناراحته ..نه بچه ها ناراحت نیستم اووکی؟..چون که تابستون دوباره میریم..اوکی؟..این چندوقتی هم که نبودم شنیدم خیلی حرفها پشت سرم زده شد و توی اینستا هم ازمن خیلی حرف زدن که من همه رو چک میکردم ولی جوابی نمیدادم..اوکی؟.میدونم خیلیا خوشحالن و ذوق کردن و الان میگن آخ جون آنیتانارنجی..🙃🙃😉.الانم دارم آبتوتفرنگی فرانسوی میخورم چون یکم گرممه..اوکی؟🧡🧡🧡🧡🧡🧡
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.