2789
عنوان

مهد کودک اندیمشک و دزفول

26 بازدید | 11 پست

پسرم اختلال طیف اتیسم داره

وقتی میبرمش خانه بازی بچه ها بدو بدو میکنن و از کنارش رد میشن میترسه جیغ میزنه میپره بغلم

میخوام ببرمش مهدکودک روش کار میکنم کلاس و گفتار درمان و کار درمان داره جمله میگم کلمه هم میگه اما نمیره با بچه ها ترف بزنه از طرفی صداش بلند نیست خیلی آروم حرف میزنه

میخوام ببرمش مهدکودکی که تجربه کار کردن با این نوع طیف داشته باشن کلاس ها کم تعداد باشن

میشه کمکمکم کنید

من دزفولم یکی از دوستان شوهرم میبرد یه موسسه که مخصوص کودکان اتیسمی هست

اون بچه الان بزرگ شده و خبری ازش ندارم چطوری شد شرایطش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ۴ سال و سه ماهه داریم حرف نمیزنه جملات رو متوجه نمیشه فقط تک کلمه میگه میبریمش گفتار

اگر چکاب شده دکتر گفته اختلال طیف اتیسم نداره به مرور با تمرین حل میشه

خیلی از بچه ها رو دیدم اینطور میشن و به مرور به حرف میان

پسر من جمله هم میگه اما خب خیلی سختی کشیدم که به این نقطه برسه

من دزفولم یکی از دوستان شوهرم میبرد یه موسسه که مخصوص کودکان اتیسمی هست اون بچه الان بزرگ شده و خبری ...

انشالله خیر باشه بچه بخیر بزرگ بشه .. بچه های طیف اتیسم متوسط با تلاش میتونن برن مدرسه پسر منم الحمدالله طیف اتیسم ،اسم اون موسسه رو میدونید

اگر چکاب شده دکتر گفته اختلال طیف اتیسم نداره به مرور با تمرین حل میشهخیلی از بچه ها رو دیدم اینطور ...

گفتار درمان بردیم هنوز چیزی نگفته فقط گفته توجهش کمه.گفتار درمان مگه میتونه تشخیص بده؟

میو میو میو میو🐈🎀

انشالله خیر باشه بچه بخیر بزرگ بشه .. بچه های طیف اتیسم متوسط با تلاش میتونن برن مدرسه پسر منم الحمد ...

نه نمیدونم

ولی یه چیزیم در نظر بگیر من نمیخوام بدبین باشم اما الان به خیلی بچه ها برچسب طیف اتیسم میزنن

وگرنه یه سری اختلالات رو خیلی بچه ها دارن

خیلیاشون عادتهای و مشکلات گودکیه روشون اسمی میزادن که درامد کسب کنن واسه اون موسسه ها

اون بچه ای که اتیسم واقعیه واقعا فرق میکنه

هردو بچه من کوچیکیشون رو صدا ها حساس بودن از بقیه میترسیدن حساسیتشون زیاد بود

من شرایط شما رو نمیدونم فقط گفتم خیلی خودتو با این کلمات و برچسب ها ازار ندی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

گفتار درمان بردیم هنوز چیزی نگفته فقط گفته توجهش کمه.گفتار درمان مگه میتونه تشخیص بده؟

نه گفتار درمان نمیتونه باید برین پیش متخصص اعصاب و روان یا فوق روانپزشکی اطفال اونا میتونن تشخیص بدن

عزیز دلم ،مرسی مهربون دلم کبابه برا بچه ممنونم ازت

انشالله خدا همه جیزای خوب بده بهت

کجایی هستی اگر دزفولی هستین دوست داشتین باهم بیشتر دوست بشیم

انشالله خدا همه جیزای خوب بده بهت کجایی هستی اگر دزفولی هستین دوست داشتین باهم بیشتر دوست بشیم

والله من فعلا اهوازم میخوام برای مهر بیام اندیمشک که بچه رو ببرم مهدکودک تو تعامل بهتر شه

چرا که نه🥰

والله من فعلا اهوازم میخوام برای مهر بیام اندیمشک که بچه رو ببرم مهدکودک تو تعامل بهتر شه چرا که نه� ...

حتما خوب میشه عزیزم نگرانش نباش این رفتارها روبچه ها تو جمع یاد میگیرن

انشالله شرایط خوب باشه منم بجه پیش دبستانی دارم باید بره پیش ۲ خداکنه اون زمان مجازی نباشه سرو صدایی نباشه بفرستیم