2789
عنوان

سرنوشت دختر قد کوتاه

78 بازدید | 6 پست

ترم پنجم تا حالا دوتا درس دوواحدی افتادم و دوتا ترم 25واحد برداشتم اون موقع نمیگفتن برندارید میگفتن اضافه بر سقفه میشه بردارید و الان فکر کنم به خاطر شون نه ترمه شم دارم یه رشته پیراپزشکی یه دانشگاه دور میخونم دانشگاه آزاد دوباره اگه همچنین که میدونید بشه باید برگردم خونه کلی کرایه میدم تو راه 24ساعت تو اتوبوس خشک میشم تا طرح نرم لیسانس گوهم رو تحویل نمیگیرم اینجا بیمارستانش اصلا هیچی یادمون نمیدن خلاصه دختر که زشت باشه باید مثل من حالش مثل گرگ بیابون بشه وگرنه اگه دختری بودم که هوشش خوب بود جای خوب شهر خودمون قبول میشدم زشت هم بودم سگ منو نگرفت الان باید بمیرم اینجا تا چند سال دیگه

✅من کار ندارم بقیه علاقه به درس دارن یا هوشش رو دارن اما من سگ مغزی که هیچ جا قبول نمیشدم مجبور نبودم اینجوری با بدبختی بیام شهر دور کرایه بدم 24ساعت تو اتوبوس بشینم کلی شهریه بدم ✅

لعنت بر کسی که نزاشت من ازدواج کنم با خواستگارم و اینجوری منو بدبخت دوعالم کرد

به عشق مردن زندگی میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واااا چته ؟؟؟ منم والا دیپلممو پول دادم خریدم بعد اون به زووووور علمی کاربردی تا کاردانی خوندم خیلی هم راضیم از جایگاه اجتماعیم ! منم مغزم نمیکشید واقعا واسه درس ولی در موارد دیگه ی زندگی موفق بودم

قیافمم خوبه انصافن خوبه.جز هیکلم.ک سااااالهااااست دارم روش کار میکنم و نتیجه نمیده.ده تا شغل هم دارم و همیشه در حال کار کردنم.حتی با اینکه همسرم داره نیاز ندارم اما دوست دارم سختکوش باشم.قدم هم تقریبا کوتاه! توام قیافت قطعا درین خو ک خودت میکی بد نیست اعتماد به نفس داشته باش دختر واااا.

ضمنا ما پول سفرهای خارجی با پرواز هم داریم اما گاهی دلم میخواد برای هیجانش حداقل تا ترکیه رو با اتوبوس برم ک بیشتر خوش بگذره ازونجا به بعد رو با پرواز برم.

به هیچ وجه درخواست دوستی ندید رد میکنم🙏