2789
عنوان

بچه رو هفته ای چند روز ببرم‌بیرون

93 بازدید | 17 پست

دخترم سه سالو یک ماهشه

تو خونه که بیشتر با همیم یا کارتون نگاه میکنه یا کل خونه رو بهم میریزه و کثیف کاری و خرابکاری میکنه و همش باید کنترلش کنم خونمونم آپارتمانه.

شوهرمم صبح میره شب میاد راحتم.

بیرون میبرمش خیلی راحتترم مثلا دیروز بردمش بیرون کلی با شن بازی کرد کلیم خودشو کثیف کرد با همون لباسا انداختمش تو حموم. یا میبرمش تاب بازی شهر بازی پارک اینا

سوالم اینه هر روز بیرمش بیرون یا چند روز در هفته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر روز پسرمو میبردم پارک مشاوره گفت این کار اشتباهه

جدی چرا؟

یکی بمن گفت حتی روزی دو بار ببرش پارک و فضای شهر بازی سربسته برای رشد مغزش و تخلیه ی انرژیش بعدشم ماهام تو بچگی این مدلی بودیم چه بدی داشت

میتونی بهجای اینکه مداوم روتین پارکو،شهربازی و بیرونو داشته باشی از الان بچتو بفرستی کلاسای آموزشی،سرگرمی

هم به هوشش کمک میکنه هم تفریحشو داره،

سن 2 تا 4سالگیه برای بچهها سنیه که خیلی چیزارو میتونن راحت یاد بگیرن،عین حکاکی رو سنگه

خالم پسرشو از 3سالگی فرستاد کلاس زبان،البته تو ی محیطی که شبیه پارک سرپوشیدس و کلی مهیجه

بنظرم هر روز عصر برید بیرون من قبل از اینکه پسر سوم بدنیا بیاد هر روز با دو پسرم بیرون بودیم ، البته ن اینکه همش بریم پارک و اینا، میرفتیم خونه خواهرشوهرم یا میرفتیم خرید بعضی روزا میرفتیم بستنی میخوردیم بعضی روزا هم میرفتیم پارک.ولی از روزی ک نی نی بدنیا اومده همش خونه ایم دیگه دارم کم میارم با این وضع