2789
عنوان

از دست نامزدم کلافه شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 46 پست

خب زنگ بزن زنگ که بهتره

خدایاااا💚 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تازه قرارها بره آزمون بده .خدا قوتتت ..به چه امیدی عقد شدی باهاش ؟؟خونه و ماشین و سرمایه چی ؟؟

وضع مالی شون خوبه خداروشکر

اینجا شهر ما درس خونده و فقط آزمون استخدامیش مونده

خدمتش هم که یه سال میشه تموم کرده

ببین هر چقد بیشتر دنبال پسرا باشی کمتر میوفتن دنبالت..اینو واسه همیشه یادت باشه

راس میگین

مشکل از منه که بدون اون سخته برام دلم طاقت نمیاره هی پیام میدم که چرا دیر جواب میدی

وضع مالی شون خوبه خداروشکر اینجا شهر ما درس خونده و فقط آزمون استخدامیش مونده خدمتش هم که یه سال میش ...

مالیشون .مالی خودش ؟؟قراره کجا زندگی کنید ؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

آخه همش زنگهشاید منم دلم بخواد پیامکی حرف بزنم اخه

تایم زنگتون کمه یا نه آزاده هرچقدر خواست حرف بزنه ؟

خدایاااا💚 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

خب معلومه شهر دا وضع مالی پدرش خوبه برای همین تا الان نذاشته پسرش کار کنه و فقط درس خونده

خب به چه دردت میخوره وضع مالی باباش خوبه .اینجوری همیشه چشمتون به دهن باشه .هر چی اون بگه انجام میشه .فردا روز میگه نمیخواد پسرم کار کنه .خودم خرجشو میدم .بشینه خونه 😑

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خب به چه دردت میخوره وضع مالی باباش خوبه .اینجوری همیشه چشمتون به دهن باشه .هر چی اون بگه انجام میشه ...

نه نه این طوری نیست اصلا

چند ماهه دنبال کاره که خودش خرج در بیاره

از اون پیرایی نیست که چشم سوم دنبال پول پدرشون باشه