2789
عنوان

میترسم رابطه ای شروع کردم تو آیندم تاثیر بزارع

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 26 پست
نمیتونم بگم عاشقم چون تازه آشنا شدیم ولی این آقا با اینکه شغلش سخته خطرناکه برام وقت میزاره پیام مید ...

اون بلده توجهت رو جلب کنه و گویا موفق هم بوده، اینها پایه ترین مسائل ممکنه و این طبیعت ماهاست!!

خواه ناخواه شازده میخ خودش رو بر لوح دلتون کوبیده، فقط مراقب باش که جنتلمن نما زیاده.

محدودیت زمانی و دیداری بزار برای رابطه بهت کمک میکنه کمتر آسیب ببینی، شروع یه داستان با پایان باز و هدف نامشخص آسیب زا خواهد بود!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سنت کم نیست زمان زیادی هم نگذشته که بگیم قطعا خوبیه و نمیتونیم هم بگیم قطعا بده فقط زمان میتونه مشخص کنه با عقل جلو برو تو سنی هستی که دیگه به یه کنترل احساسی رسیده باشی

آقایون نامحترم و خاله زنک سایت درخواست شما پذیرفته و مورد عنایت قرار خواهید گرقت میتونی از دوستات بپرسی

شب تا صبح تقریبا سر کازبودمو اولشم بهش گقتم من شرایطم جوریه هر لحظه گوشی دستم نیست گفت باشه موفقیت تو موفقیت ماعه خوشحالم پیدات کردم

بعد یه مدت گفت من نمیتونم ارتباژ محدود شده رو تحمل کنم

ادما هر چیزی بزمیاد ازشون

بگو باشه باهاس تو رابطه باش ولی مراقب تایم مطالعتم باش