2789
عنوان

گوشی پسرموبامدارکشودزدیدن

116 بازدید | 19 پست

سلام چندروزپیش کوله پشتی پسرم ازکلاس میومد داخلش شناسنامه کارت ملی وگوشیش بوده دزدیدن من بایدچیکارکنم گوشیش کم کم ۷۰ملیون پولشه بابدبختی خریدم براش کارکردم کارت ملیوشناسنامشم باهزارزحمت نمیدونم کلانتری برموپلیس ۱۰شاهدببرم کخ جواز داشته باشه میگم بابدبختی روانداختن اینواون جورکرده بودم الان من چیکارکنم خودشم بدترازمن ناراحتن به زور زده بودنش حالش انقددبدبودبچم بردمش بیمارستان بستری بوداین چندروز رفتم همون روز کلانتری بسته بود هرچی درزدم بازنکردن اما چندنفرشاهدکه اونجابودن سارقینوشناختن حتی آدرس خونشونم دادن گفتن اینا کارشون اینه خطرناکتریننن ولی آدرس خونشونودارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصلا خودت با دزدها طرف نکن به کلانتری دیگه مراجعه کن.کارتن گوشی پسرت ببر تو نمیدونم چی بود برای اعلام سرقت گوشی و...اونجا ثبتش کن .ما گوشیمون گم کردیم از طریق اون سایت پیدا شد مربوط ب پلیس فتا هس

وطنم🖤

مدارک بیمارستانم دارم بچه ام ۱۵سالشه سکته رو رد کرده اینجورپزشک تشخیص داد وایستادم بابچه ام برم همونجازنگ بزنم ۱۱۰بچه ام تااومد خونه دونفرآوردنش حالش بدبود زیرشکمش زده بودن فقط سریع بردمش بیمارستان

مدارک بیمارستانم دارم بچه ام ۱۵سالشه سکته رو رد کرده اینجورپزشک تشخیص داد وایستادم بابچه ام برم همون ...

اول ببین گوشی روشنه ؟ زنگ بزن به گوشی چون احتمالا خاموش میکنن گوشیو

برو کلانتری صورت جلسه بنویسناگه فیلم دوربین تو محله حادثه ثبت شده اونم پیگیری کن و اطلاع بدهو شاهدای ...

فیلم فک نکنم چون پرسیدم گفتن اینجادوربین نداره اما مغازه دارو نزدیک اونجا یه پارکیه نگهبان پارک شاهدن

اول ببین گوشی روشنه ؟ زنگ بزن به گوشی چون احتمالا خاموش میکنن گوشیو

نه خاموشه ولی کارتن گوشی دارم یعنی انجام میدن کلانتری فرداصبح زود میرم این دوسه روز وضع بچم انقدبدبودبیمارستان بودم

دیگه پلیس باید اقدام کنه شما که نمیتونی تنها بری خطرناکه بلایی سرتون نیارن

تمام اهالی اون محل گفتن خانم اینایه مشت ارازل اوباش وخطرناکن حتی باترس آدرس دادن من میدم کلانتری حالاگوشی جهنم فدای سربچم مدارکش

چجوری ؟ بعد چند روز گوشی رو تونستید پس بگیرید؟

زمانیکه گوشی روشن بشه وسیمکارت بندازن روش شروع اون شماره تو سامانه ثبت میشه وبهتون پیام میدن که گوشی شما بااین شماره فعال شده به پلیس مراجعه میکنید ومیفهمن خط به اسم کی هست و اون احضار میکنن به کلانتری ومجبور هست گوشی شمارو بیاره حتی اگه خط دستش اون نباشه اما موظف هست گوشی بیاره یا نو برای شما بخره.

اینه که میگن هیچوقت سیم کارت خودتون رو به کسی ندین

وطنم🖤