2789
عنوان

انتظاراتی که دارم و همسرم انجام نمیده 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 76 پست

اگه اون تو تیپ تو دخالت کنه ، بگه موهاتو فلان کن ، فلان استایل بزن ناراحت نمیشی؟

مطمئنم اگه بهت بگه میای اینجا تاپیک میزنی که چرا اینو بهم گفت نکنه میخاد منو شبیه دخترخاصی که تو ذهنشه بکنه و...

شاید دفعه اول خوشحال شی بگی براش مهمم که راجبم نظرمیده ولی دفعه های بعدی اینکه هردفعه گیربده و احساس آزادی انتخاب نداشته باشی قطعا برات خوشایند نیست.

اون دوست داره اونطوری لباس بپوشه وتا وقتی که به شما آسیب نزده نمیتونی دخالت کنی

اسیب یعنی اینکه استایلش انقدر زشت باشه که ابروتون ببره.. یا بوی عرق بده و...

لطفا بهش آزادی بده.. گناه داره اخه چیکار به تیپش داری ..

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه اون تو تیپ تو دخالت کنه ، بگه موهاتو فلان کن ، فلان استایل بزن ناراحت نمیشی؟مطمئنم اگه بهت بگه م ...

همیشه شعبون یه بارم رمضون. اینقدر مردا گیر میدن یه بارم یه خانوم گیر بده. .والله

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

اگه اون تو تیپ تو دخالت کنه ، بگه موهاتو فلان کن ، فلان استایل بزن ناراحت نمیشی؟مطمئنم اگه بهت بگه م ...

نه واقعا ناراحت نمیشم چه ایرادی داره به بهتر شدن همدیگه کمک کنیم ؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

همیشه شعبون یه بارم رمضون. اینقدر مردا گیر میدن یه بارم یه خانوم گیر بده. .والله

والا 😒😒😒

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

قبول ندارم قیافش و قدش خوبه فقط استایل

یکی دیگه هم مثل تو فکر می کرد الان سه ساله جدا شده از بس شوهرش خیانت کرد بهش

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
یکی دیگه هم مثل تو فکر می کرد الان سه ساله جدا شده از بس شوهرش خیانت کرد بهش

چه ربطی داره اخه؟

مردا هم کار درستی نمیکنن گیر میدن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

نه واقعا ناراحت نمیشم چه ایرادی داره به بهتر شدن همدیگه کمک کنیم ؟

شما بهتر شدن رو فقط در ظاهر و استایل میبینی؟

اولاً که بهتر شدن منم باهات موافقم خیلی خوبه در زمینههای مختلف به هم کمک کنین که بهتر بشید مثلاً بهش بگی بیا هر روز با هم کتاب بخونیم یا یه مهارت جدیدیو کنار همدیگه یاد بگیریم و...

ولی اینکه محدودش کنی من دوست دارم فقط فلان استایلو بپوشی یا موهاتو بلند بزاری واقعا بهتر شدن نیست😂😂 و خودت اینطوری دوست داری و تو اینو بهتر شدن میدونی در حالی که اون اینو شاید دوست نداره

مثلاً فکر کن اون بهت بگه که برو رنگ موهاتو قهوهای کن در حالی که تو قهوهای دوست نداری اما اون اصرار میکنه که برو قهوهای کن و بهت میگه برای بهتر شدن باید این کارو انجام بدی😐😂

به نظرم اینجور گیر دادنها باعث میشه همسرتو از خودت خسته و زده بکنی.

میتونی بهش پیشنهاد بدی که یادته بهت گفتم موهاتو بلند بزار یادته باشگاه میرفتی یادته قرار بود فلان استایلو بزنی اما اینکه بخوای مدام یادآوریش بکنی واقعاً کلافه کننده است لطفاً نکن این کارو خودمو جای اون میذارم من باشم نمیتونم تحمل کنم یکی بهم گیر بده

شما بهتر شدن رو فقط در ظاهر و استایل میبینی؟اولاً که بهتر شدن منم باهات موافقم خیلی خوبه در زمینههای ...

خوب به همه ایناهم اهمیت میدم

مثلا میگم بیا شبا بریم پیاده روی میگه باشه اما وقتش نمیاد

باشگاه رو پشت گوش میندازه میگه مکمل گرونه

کلی ایده های کاری بهش دادم که درامدشو بیشتر کنه درامدش پایینه بازم هیچکار نکرده

این تیپ و ظاهر فقط یکیشونه

و اینکه بله اتفاقا همسرم موهای قهوه ای دوست داشت من موهامو قهوه ای کردم 😅

خوب به همه ایناهم اهمیت میدم مثلا میگم بیا شبا بریم پیاده روی میگه باشه اما وقتش نمیاد باشگاه رو پشت ...

قهوهای و مثال زدم عزیزم منظورم یه کاری بود که شما دوست نداری مثلاً چه میدونم موی قرمز😛😂❤️

خوب به همه ایناهم اهمیت میدم مثلا میگم بیا شبا بریم پیاده روی میگه باشه اما وقتش نمیاد باشگاه رو پشت ...

خخوب اینایی که بهش گفتی راجع به کارش پیادهروی و اینا ولی توجهی نداشته علتش چیه.

شاید بیحوصله است یا مشکلی داره نمیدونم والا باید ببینی ریشهاش چیه

شایدم به اون کارایی که گفتی علاقه نداره پیشنهاد جدید بده مثلاً چه میدونم پیادهروی تو شبو دوست نداره بهش پیشنهاد بده اگه پیادهروی تو شبو دوست نداری صبح زود بریم.

اگه کلاً با پیادهروی حال نمیکنی یه کار دیگهای انجام بدیم چه میدونم مثلاً با همدیگه بریم با ماشین دور بزنیم

خوب منم دخترم و باید بپسندم دیگه

والا من یه مدت به تیپ همسرم رسیدم عطر و ادکلن بهش میزدم ارایشگاه خوب میفرستادم.فکر کردن پولداره فوری یکی داشت میچسبید بهش. شاید بگی تقصیر شوهرمه اما با توجه به پیاما و اصرارای دختره میگم اون دختر یا زن هم مقصر بود.مثل کنه بود .

جامعه ما عادی نیست فقر و رقابت زیاده یکی تیپ بزنه میچسبن.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

خخوب اینایی که بهش گفتی راجع به کارش پیادهروی و اینا ولی توجهی نداشته علتش چیه.شاید بیحوصله است یا م ...

طبق چیزی که فهمیدم کلا بی حوصلست برای اینجور کارا و تنبله

مثلا از بازار رفتن و لباس خریدن بدش میاد

البته بی پولی و درامد کمش هم علت شده