2789
عنوان

نظرتون راجب خواستگاری که وضع مالیش خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 39 پست
اصلاا جای پیشرفت نداره....در این حد افتضاس که بعنوان شغل دوم هم بده

پس ول کن بی تعارف

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودتو بذار جای پسره اون تمام تلاششو کرده دقیقا باید چیکار کنه ؟ غول چراغ جادو که نیست آدمه

شوهر من دو سال پیش که اومد خواستگاریم ۲۰۰ میلیون پول داشت و یکم طلا هم پس انداز کرده بود الان مثل قدیم نیست بگی خب خدا بزرگه درست میشه همین الان تالار رزرو کردم واسه عروسیم ۳۰۰ میلیون کل هزینه های تالار شد فیلمبردار و آتلیه هم اوکی کردم گفت ۵۰ میلیون لباس عروس بیعانه دادم بهش قیمتش ۱۷ میلیون شد آرایشگاه هم ۱۵ تومن اینا به هیچ عنوان شوخی بردار نیست حالا میگیم عروسی نگیرن خونه بخرن خرج زندگی رو با این شرایط خیلی سخته بخوای در بیاری درسته ایشون نه ایلان ماسکه نه غول چراغ جادوعه ولی وقتی پا پیش میذاره و میاد خواستگاری باید از خودش مطمئن باشه که میتونه حداقل های زندگی رو فراهم کنه

چجوری بهش بگم بهش گفتم شغلتو عوض کن ولی گفت سعی خودمو میکنم

تا زمانی که عوض نکرده خودتو درگیرش نکن چون خیلی از حرفای قبل از ازدواج فقط در حد همون حرف میمونن

صدرصد با مشاور صحبت کن

h۵ttps://ble.ir/FaalHoosh_bot?start=b1866276196. این لینک فالهوش بله هست(۵ رو حذف کنین بعدش کپی کنین)، ممنون میشم واردش بشین یه اعتبار به من میده، بهش نیاز دارم خیلی ممنونم ازتون🥹❤️ اگه رفتی لایک کن برات ۲ تا صلوات میفرستم 🩵 یه اعتبار رایگانم داره برای خودتون اگه دوست داشتین. یک عاشق تارت هستم( نمیدونم چرا اینم بن شده ینی چی💔)🌟 اگه از ربات بله از لینک من استارت زدین درخواست دوستی بدین تا براتون بگیرم تارت 💖 البته همیشه به چشم سرگرمی بهش نگاه کنین🌟 ماه زیباست، مگه نه

خودتو بذار جای پسره اون تمام تلاششو کرده دقیقا باید چیکار کنه ؟ غول چراغ جادو که نیست آدمه

کسی که نداره اصراری به ازدواجش نیست من الان جمعه عروسیم همسرم چون خونه خریدیم و کابینت های اون خونه دوست ندارم فعلا نشد دیگه عوض کنیم سرویس عروسی ام نگرفتم ولی جاش شش دنگ خونه اسمم شده ولی گفتم تالاری که میگیری و فیلم بردار که میاری کلا تدارکات عروسی صفر تا صدش باید باب دل من باشه چون من بخاطر تو اومدم تو خونه ای که باب دلم نیست یا حاضر شدم هیچ سرویس طلا نگیرم ولی عروسی باید باید اونجوری که من میخوام باشه نمیشه که نه خونه باب دلم باشه نه سرویس طلا باشه یه عروسی معمولی هم باشه درک کردن یک مورد دو مورد نه اینکه کلا از همه چی کوتاه بیای

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️