2789
عنوان

نظرتون راجب خواستگاری که وضع مالیش خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 44 پست

چقدر خوب نیست؟

یکی هست زحل نشسته خونه کسب و کارش به مرور بهتر میشه

اما یه وقت هست یکی کیتو نشسته اونجا و درست بشی نیست

باید چارتشو دید و سنجید

استرولوژی رو تخصصی بلدم ، خواستی درخواست بده انجام بدم🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای نه سخته.

ما هم خونه ی خوب و ماشین داریم.درآمد همسرمم خوبه خداروشکر .ولی امان از این قسط ها.تمام درآمد میره واسه اقساط.واقعا سخت میگذره.یه فرزند هم بیشتر ندارم یعنی اوضاع مالی مون اجازه نداد که دومی رو از خدا بخواییم.ولی بازم سخته با همین یکی

خیلی مهمه این موضوع

فک میکنی وابسته شده چند وقت دیگه باهاش ازدواج کنی میگه چشم داشتی شرایط رو میدیدی

ولی از مشاور هم کمک بگیر از رو ترحم تصمیم نگیر

h۵ttps://ble.ir/FaalHoosh_bot?start=b1866276196. این لینک فالهوش بله هست(۵ رو حذف کنین بعدش کپی کنین)، ممنون میشم واردش بشین یه اعتبار به من میده، بهش نیاز دارم خیلی ممنونم ازتون🥹❤️ اگه رفتی لایک کن برات ۲ تا صلوات میفرستم 🩵 یه اعتبار رایگانم داره برای خودتون اگه دوست داشتین. یک عاشق تارت هستم( نمیدونم چرا اینم بن شده ینی چی💔)🌟 اگه از ربات بله از لینک من استارت زدین درخواست دوستی بدین تا براتون بگیرم تارت 💖 البته همیشه به چشم سرگرمی بهش نگاه کنین🌟 ماه زیباست، مگه نه

پول شرط اول هست اگ شرط اول رو داشت برید سراغ شرط دوم ک اخلاق هست🙃

همه ی اینا درست ولی شوهر عمه م خیلی پولدار بود ولی فقط یه اخلاق بد داشت از همه لحاظ عین فرشته ها بود ولی تنها بدیش این بود که هول بود

و من جهانی دارم به نام چشمانش p🩷

درامدش ماهی چقدره شغلش جای پیشرفت داره

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

شغلش چیه و درامدش چیه؟

الان شوهر منم خونه ماشین داره ولی چون درامدش کمه تو عذابیم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اصلا قبول نکن که بدبخت میشی همه چیز مادیات نیست درست ولی کسی که میاد خواستگاری در واقع داره یه مسئول ...

خودتو بذار جای پسره اون تمام تلاششو کرده دقیقا باید چیکار کنه ؟ غول چراغ جادو که نیست آدمه