احساسی مدیر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 10780 عنوان کسی می دونه بیست و هشت هفته چند ماهگی بارداری حساب میشه | مشاهده متن کامل بحث + 44 بازدید | 17 پست دکترم میگفت هفت ماه رو تموم کردی رفتی تو هشت دیروز | 16:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 45039 دکتر میاد اولبن روز بارداری رو حساب میکنه کی بوده ۲۸۰ روز میکنه مثلااا ۱مهر پری شدی ۲۸۰ روز میشه ... نمیدونم منشما پرستاری؟ 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️
دلا79 عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 4725 نمیدونم منشما پرستاری؟ اره البته بارداری به بارداری متفاوته یکی ۷ ماه زایمان میکنه و ...بهتره به دکترش اعتماد کنه نه خانمایی سایت دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 45039 اره البته بارداری به بارداری متفاوته یکی ۷ ماه زایمان میکنه و ...بهتره به دکترش اعتماد کنه نه خانمای ... یک سوال من بعد ۹۰ درصد رابطه ها ، یکی دوروز بعدش تب میکنم ، ترشحات توش خون داره زیر دلم یکم درد میگیرهعلتش میدونین چی هست؟ 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️