2789
نه میگی مرتیکه چند سالشه .نه میگی چرا مجبوری تا زنش بشی ..به خانواده ت بگو یا اینو رد میکنید میره یا ...

۳۰

چون همه خانم امر کردن این مرد خوبیه با ب این میدین یا اسم منو دیگه نمیارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خود دختره خواسته

مگه دختر 11 ساله حالیشه چی درسته یعنی یه بچه بخواد خودشو بندازه جلو ماشین جلو شو نمیگیری میگی خودش خواسته

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪

واقعا از چه خانواده هایی هستید که بچه میارن ، بعد همون بچه رو سریع عروس می کنند؟ غار نشینید؟ انسان اولیه هستید ؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

دختر نامزد من پنج سال ازم کوچیک تره

اما جای تو بودم ازدواج نمیکردم چون بی نهایت فرهنگشون پایینه که دختر بچه دبستانی رو نشون کردن هم اینکه ۱۸ سالگی آدم رسما کودکه وقت ازدواجش نیست

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

کاش انقد از مرگ نمیترسیدم

مرگ چرا تا آخرش بجنگ حالا که میدونی آخرش مرگه همه راه ها رو امتحان کن تا بشه اونی که درسته و میخوای نزار روزی بشه که آرزوی مرگ کنی

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
کاش انقد از مرگ نمیترسیدم

"چرا ..!؟(مرگ )وقتی خدا بهت عقل داده ..."

تو می تونی خودتو نجات بدی، ک تن به همچین چیزی ندی !

پس به فکر مرگ نباش ، راه حل وو در یابووو و...و خودت نجات بده "

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

اردبیل

چرا سیستان بلوچستان و کردستان و آذربایجان این شکلی هستید خدایی؟ الان دیگه دنیا عوض شده ، چرا شما عوض نمیشید؟ بعد زن ها خودکشی می کنن، شوهر رو میکشن. خب بچه هستن وارد زندگی میشن .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
۳۰چون همه خانم امر کردن این مرد خوبیه با ب این میدین یا اسم منو دیگه نمیارین

به درک عمه خانوم .به پدرت بگو .عمه خانوم خیلی خاطرشو میخواد خودش بره زنش بشه .معلومه میخواد دختر داداششو بدبخت کنه .اصلازیر بار حرف زور نرو ..این همه خانوم نه نونتو میده نه ابتو.به درک که قهر میکنه .فردا روز به مشکل خوردی همین عمه خانوم هیچ کردن نمیگیره .الآنم دلش سوخته برای طرف دنبال زن دادنشه .مهم نیست حالا طرف ۵۰سالش باشه یا نه

والله عمه ی من از اونهاست که میگه حرف حرف منه .به زور میخواست خواهرمو برا پسرش بگیره جلو جلو رفته بود سرویس طلا و حلقه رو هم خریده بود .خواهرم قبول نکرد .چون میدونست دیکتاتور تشریف داره .بابامم گفت نه .هر چی دخترم بگه .خانوم قهر کرد خب به درکککک .بعد یه مدتم برا پسرش زن گرفت .اما آنقدررر دخالت کرد که آخر پسرش بعد ۲۰سال جدا شد

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

دختر نامزد من پنج سال ازم کوچیک ترهاما جای تو بودم ازدواج نمیکردم چون بی نهایت فرهنگشون پایینه که دخ ...

تو چرا ازدواج کردی ؟؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو