2789
خوشبختی تو به دست عمت نیست !.٫این کار با خودت نکن ، جرات به خودت بده ، و حرفت رک بزن و از چیزی نترس ...

میزنن لتو ناز میکنن ادمو خودم تا م فکر میکنم اگه از خونه برم چه بلایی سرم میاد

به اونا چی بگم

نه میگی مرتیکه چند سالشه .نه میگی چرا مجبوری تا زنش بشی ..به خانواده ت بگو یا اینو رد میکنید میره یا خور دیگه ای اونو میبرم .اونی که قرارها اسمش بره تو شناسنامه ی طرف تویی نه خانواده ت .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دختر ۱۱ساله رو نشون کردن؟با کسی که بچه داره ازدواج نکن چون همیشه بچشو ب تو ترجیح میده

ولی خودت بچه دار شی بازم بچه اولویته دیگه!!بیشتر مردا بچشون رو بیشتر زنشون میخوان

اینجا رسمه اونش دیگه به من ربط نداره

از جایی که همچین چیزی رسمه فاصله بگیر وگرنه هزار تا بلا سرت میارن آخرش میگن رسمه مگه آدم قحطه به هر قیمتی تن به ازدواج نده

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
میزنن لتو ناز میکنن ادمو خودم تا م فکر میکنم اگه از خونه برم چه بلایی سرم میاد

از خونه نرو با مادرت درمیون بذار .. *

و کمکت کنه "

این کار باخودت نکن .. حرفت بگی بهتر از این که تا چند سال پشیمون بشی و ... «تلاش کن ، واسه خودت »

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

اینجام میگن دختر یا ترشیده یا مشکلی داره

بگن فردا که خودتو وسط بدبختی دیدی که میخواد نجاتت بده همون آدمایی که پشتت حرف میزنن بهت میخندن

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪