2789

الان از اون هیچکس یه بچه هم بدنیا آورده .به همین راحتی خودشو تو قلب و روحم جا کرد و بعدش به حق یا ناحق ولم کرد و رفت.اون رفت ولی من هنوزم با خودم درگیرم.هنوزم هر روز بهش فک میکنم.

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسرا کلا زر زیاد میزنن

😅

خودم آقام

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

خب دیگه اخرشو دیدی دیگه پیگیرش نشو بزار بره بدرک

میدونی انگاری مثلش برام نیست.یعنی انقدر بهم میخورد همه چسز که حس پیدا کردن یکی مثل اونم ندارم

میدونی انگاری مثلش برام نیست.یعنی انقدر بهم میخورد همه چسز که حس پیدا کردن یکی مثل اونم ندارم

اره میدونم ولی میگن خواهان کسی باش که خواهان تو باشد پس اونی که تو رو رد میکنه یعنی براش یکی دیگه از تو بهتره و تو هم باید یاد بگیری این راهرو و خطش بزنی

دریای نور قلبی پر شور در انتظار ..