2789

دختر خالم ۲۳ سالشه با یه مرد ۴۰ سال ازدواج کرد دیشب عروسیش بود من تا قبل اینکه داماد ببینم میگفتم حتما خوشتیپه قد بلنده خوش اخلاقه قیافش خوبه که قبول کرد سن مهم نیس بقیه میگفتن نه چون وضع مالیش خوبه میخواد باهاش ازدواج کنه بعد من از اینور از مرد های سن بالا خوشم میاد یکی از معیار های ازدواجه برام هی با بقیه مخالفت میکردم میگفتم بخاطر پول نه حتما همه اینا یی که گفتم داره که قبول کرد تا اینکه دیشب تو عروسی دیدمش نه قد بلندی داره نه خوش قیافه اس نه خوشتیپ و خیلی مشخص بود فاصله سنی بینشون تو بازار مغازه داره هر وقت میرفتم مغازه اش فکر میکردم این آقا زن و بچه داره تا اینکه دیشب دیدمش و شوکه شدم که مجرده

و متاسفم برا دخترا آیااااا فقط بخاطر پول

میترسم منم دچار همین سرنوشت بشم 😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دختر خالتم عقلشو گذاشته تو اونجاش حوگیره دو صلاح دیگه مثل ...پشیمون میشه .فکر کرده حاجی بازاری قرار بشه و خودشم زن حاجی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

وا مگه عصر حجره که میترسی به زور شوهرت بدن

از این موردا زیاد دیدم ، بیشتر بخاطر عدم اعتماد به نفس دختر هست و رابطه بد با پدر

تازه احتمالا بعد چند وقت میفهمی طرف صاحب مغازه هم نبوده و شاگرده

من دیدم دختر ۱۸ ساله به چه طراوت و خوشگلی با یه داغون ازدواج کرده که فقیر و لات و اراذل هم هست ...

ما نمیتونیم جای بقیه تصمیم بگیریم.هنر کنیم کلاه خودمونو سفت بچسبیم باد نبره.براشون آرزوی خوشبختی کن.دیگه ازدواج کردن و رفتن سر زندگیشون تاسف بقیه فقط حال دخترخالتو خراب میکنه.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)