2789

میخوام بدونم بینی یک دختر چقد تو زندگیش تاثیر داره وسط صورت آدمه خوشگلی و زیبایی محسوب میشع

میشه یکی رفتارش خوب باشه بینیش مقبول جامعه نباشه و توی روابط کاری و ازدواج و بقیع چیزاش تاثیر میزاره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من مشکلی با بینیم ندارم

از نیم رخ نوکش که گرده و پایینه

وقتی ام میخندم از رو به رو بیشتر افتاده تر میشه و پره هاش پهن میشه خرطومی میشه فکر کنم😂

ولی بازم مشکلی ندارم،کسی ام ندیدم از بینیم ایراد بگیره

قوس ام داره،ایم قسمت قوسش شبیه بینی عملیاست دوستش دارم😂

دانشجو ارشد،مقیم لندن.26/02/28.ازاد باش ای ایران.

تاثیر مستقیم نداره

ولی تاثیر غیر مستقیم داره

چون عجیب روی اعتماد به نفس آدم تاثیر داره

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

دخالتی نداشته

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

تناسب اعضا مهمه

من بینیم به نسبت بزرگه حتی یه کوشولو قوزم داره

اما روزی نیس ک برم بیرون و رندوم توسط مردم از زیبایی چهرم تعریف نکنن

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠