2789

عروسی دعوتم جوش زدم

امروزم میخوام موهای صورتمو شیو کنم باز جوش میزنم🤦🏻

مرددم بین این دوتا و البته میترسم با استفاده شون پوستم خشک شه و بدریخت(دیدم اطرافیان این عوارضو داشتن)

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

اداپالن خیلی قویه برا جوش های خیلیییی زیاد کاربرد داره

اما اگه جوشت کمه محلول رو استفاده کن

من تجربه دارم😊عالیه

دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اداپالن خیلی قویه برا جوش های خیلیییی زیاد کاربرد دارهاما اگه جوشت کمه محلول رو استفاده کنمن تجربه د ...

شما استفاده کردی چه نوع جوشی جواب داد ؟

واسه جوش بدن یا جوش سر سیاه و چرکی فایدا داره

چند وقت و چجوری زدید ؟

اقایون درخواست دوستی ندن 💩

شما استفاده کردی چه نوع جوشی جواب داد ؟ واسه جوش بدن یا جوش سر سیاه و چرکی فایدا داره چند وقت و چجور ...

بله من کلیندامایسین محلولش و زدم

من صورتم صافه ولی از بس حساسم

رفتم داروخونه گفتم یچیزی برای جوش هام بدید یه نگا کرد گفت خانم کدوم جوش🙁😂منم گفتم اداپالن بدید اونم گفت نه اون خیلی قویه برام توضیح داد که برا جوش های زیاد استفاده میشه

بهم این محلول و داد بعضی وقتا که جوش در میارم میزنم رو جوش قشنگ از بین میبره

مرتب نمیزنم فقط تایمایی که شاید ۱دونه جوش ریز بزنم

بله من کلیندامایسین محلولش و زدممن صورتم صافه ولی از بس حساسمرفتم داروخونه گفتم یچیزی برای جوش هام ب ...

نه من پوست صورتم کلی جوش زیر پوستی و سفت زدم و کدی جوش سر سیاه که درنمیان و منافذ روی بینی و گونه و جوشای قرمز کوچیک

دکترم رفتم ولی چرت و پرت داد و شوینده های مزخرف که تاثیر ندارن دوباره میخوام ی دکتر دیگه برم

اقایون درخواست دوستی ندن 💩

نه من پوست صورتم کلی جوش زیر پوستی و سفت زدم و کدی جوش سر سیاه که درنمیان و منافذ روی بینی و گونه و ...

اداپالن بزن جوشات بیان بیرون

زیر پوستی رفع شه

چند وقت و چجوری زدید ؟ واسه جوش بدن و جوش سرسیاه و چرکی فایده داره؟

فقط برای جوش هایی که زیر پوست هستند و بیرون نیومدن استفاده میشه

یک شب در میان روی جوش میزنی فردا میبینی اومده بیرون شده جوش قرمز از اونا که التهاب داره دست بهش نزن چند روز بعد خودش محو میشه