2789
عنوان

امیدوارم خانومایی که میگن پاکی فقط واسه زنه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 97 پست

عزیزم تو خیلی خوبی حتما خدا دعات مستجاب میکنه

من پاک زندگی کردم از خداهم خواستم مثل خودم نصیبم کنه

انشالله هر کسی مثل خودش نصیبش میشه همانطورکه توقرآن گفته ...

فقط گفتم شاید دلیلی داشته خدا واسه دخترا بکارت گذاشته واسه پسرها نذاشته

شماها با خدا هم دعوا دارین برو یقه خدارو بگیر

باور کن من تو آفرینش زن و مرد نقشی نداشتم وگرنه برای پسرهاهم بکارت میذاشتم😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هرکس همچین حرف بی حساب زده، اگر واقعاً بخوایم نگاه کنیم، طبق روایات اسلامی از زمان بلوغ پدر پاکی نسل شروع میشه برای مادر هم همچین مفهومی...

نسل پاک از هر دو شروع میشه ولی باید قبول داشت هرکس تو تربیت نقش بیشتری داره، تأثیر بیشتری هم داره، حالا مادر باشه یا پدر

اگه ادم پاک منظور به دوست پسر و دوست دختر نداشتنه که همه دخترا و پسرا الان دارن همشششون

اگر هم به رابطه جنسی نداشتنه که ۹۰ درصد پسرا و ۷۰ درصد دخترا قبل ازدواج الان رابطه رو دارن

پیشاپیش مریم مقدس های سایت روم ریپ نزنن

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

خانم هایی که واقعا خودشون پاک باشن ، طرف مقابل هم اکثر وقتا یه ادم درست گیرشون میاد

اصلا کلا یچیز بگم ؟ ادما اکثرا با نسخه ی غلیظ شده ی خودشون ازدواج میکنن

چی بشه تک و توک با یکی باشن که اینجور نباشه .. اونم بستگی داره خدا براشون چه تقدیر و رشدی نوشته باشه ، مثلا حضرت اسیه با اون لطافت و هوش و کمالات همسر فرعون بود، چون ماموریت خاصی توی دنیا داشت ولی دیگه اکثرا فرمول اینجوریه که ادما با خودشون و غلیظتر ازدواج میکنن ، حالا هم خوبی غلیظتر هم بدی غلیظ تر

اونم برای اینکه خدا بخواد عیب هامون رو برامون درشت نمایی کنه تا درستشون کنیم

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

عزیزم تو خیلی خوبی حتما خدا دعات مستجاب میکنهمن پاک زندگی کردم از خداهم خواستم مثل خودم نصیبم کنهانش ...

خب تو زورت نمیاد با کسی ازدواج کنی که با صد نفر بوده بعد بفهمی ناراحت نمیشی اونوقت مادرش بگه خب پاکی فقط مال زنهاست عزیزم

اگه ادم پاک منظور به دوست پسر و دوست دختر نداشتنه که همه دخترا و پسرا الان دارن همشششوناگر هم به راب ...

هیچ کدوم از اینا رو من نداشتم

نمیتونن خودشون نگه دارن همه رو ستاره دار و لکه دار خطاب نکنید پسر خوب هم باشه فقط به شخصه با ازدواج حاضر میشم چقدر بد راجب هم جنس هات حرف میزنی

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

خانم هایی که واقعا خودشون پاک باشن ، طرف مقابل هم اکثر وقتا یه ادم درست گیرشون میاد اصلا کلا یچیز ب ...

ولی مردا حق صیغه دارن

یه پسر فشار جنسی روش باشه صیغه میکنه دختر بدبخت چی؟

برای پسرا هم بد میدونیم .

اگه بگن اون پسره عیبی نداره . خودم مخالفم . پسره هرزه هم هرزه است و عیبه براش،

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم تو خیلی خوبی حتما خدا دعات مستجاب میکنهمن پاک زندگی کردم از خداهم خواستم مثل خودم نصیبم کنهانش ...

خدا که متاسفانه خیلی واسه زن کم گذاشته پسر روش فشار جنسی باشه صیغه میکنه دختر باکره بدبخت چیکار کنه

من حرصم از همجنسمه که مرد هر غلطی هم کنه میگن زن پاک باشه

الان بفهمی شوهرت تو مجردی با کسی بوده بهت بر نمیخوره

عزیزم تنها رحم نیست نطفه بچه هم باید پاک باشه که با باباشه

تامنظورتون از پاکی چی باشهشاید اون پاکی که مد نظر یه خانومه چادریه واسه بقیه تعریف نشده باشه

منظور من اینه همه انسانن اگه قراره چیزی واسه زن بد باشه واسه مردم باید باشه

خانم هایی که واقعا خودشون پاک باشن ، طرف مقابل هم اکثر وقتا یه ادم درست گیرشون میاد اصلا کلا یچیز ب ...

برعکسه متاسفانه .دورو برم دخترای پاک هستن که ازدواج کردن اونم سنتی . چون نمیخواستن با هر پسری باشن و.... بعد ازدواج شوهراشون صیغه کردن خیانت کردن و..

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .