2789
عنوان

شوهرم اکثرا خونه نیست منم مجبورم یه کار هایی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9190 بازدید | 337 پست
قدمش پر برکت باشه عزیزم

تاپیک بعدیتو خوندم تو متاهلی هیچ حقی نداری که حتی بخوای فکر کنی

چون متاهلی

اگر میخوای زندگی جدیدی تشکیل بدی اول طلاق بگیر

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد ، همسر عزیزم تو و فرزندمون تمام دنیای من هستید💖💍

علییییییی تو ک همش خوابی پس کی خونه مادرشوهرتی فقد موقع نهار؟ من ۱ میخوابم ۶ پامیشم نهار میزارم ۷ و ...

درس چی میخونی تو رو خدا بزن تو سر منم بشینم ازت درس بگیرم انقد تنبل نباشم

ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قراره با مادرشوهرم زندگی کنم ، تو یک ساختمون که طبقه هاش جداست ، اما پدرشوهرم تازگیا فوت شده. ا ...

گرگ بیابون باشی ولی این کارو نکنی از من گفتن بود

چ زندگی هایی عجیبی 🫥دنیای واقعی ندیدم

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

چرا شش ساله بچه دارنشدی چرا نمیری شهر محل کار شوهرت ادم که نمیتونه به خاطر یه طایفه خودش از زندگی بن ...

بچه نمیخوایم منم سنم کمه تازه شدم ۲۲ ...محل کار شوهرم متغیره تو شهر های مختلف اینطوری نیست که ۱ شهر وایسه

نه عزیزم هر کی خونه خودش اون پیرزن هم حوصله مهمون نداره

ااتفاقا میگه بیاید دورم رو بگیرید از تنهایی میترسه همش به فکر جونشه میگه یه وقت نکنه بمیرم حتی وقتی تنهاست میاد طبقه بالا پیش من

پس انرژیت بزار رو درس خوندن از فرصتت استفاده کن رانندگی یاد بگیر با ماشین برو باشگاه و برگرد تا کسی ...

گواهی نامه دارم ولی ماشین دست شوهرمه که میگم خونه نیست

بچه نمیخوایم منم سنم کمه تازه شدم ۲۲ ...محل کار شوهرم متغیره تو شهر های مختلف اینطوری نیست که ۱ شهر ...

پس انرژیت بزار رو درس خوندن از فرصتت استفاده کن

رانندگی یاد بگیر با ماشین برو باشگاه و برگرد تا کسی سر راهت نباشه