2789
عنوان

پیشکسوتان نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 114 پست
عزیزم دیگه اقتضای سنمون ایحاب می کنه یه زمانی مثل شما دلبسته و وابسته اینجا بودیم فکر کن نه تلگرام ب ...

واای خدا نکنه دوباره فیل تر کنن واقعا سخته

نه از سرم میوفتی نه از چشمانم کجای دلم نشسته ای که جایت این قدر امن است

شاید نمیرسن بیان یا کلا مجازی رو گذاشتن کناریا اینستاوتلگرام میرن

عزیزم اونموقع همه یا باردار بودیم یا دنبال بارداری یا مشکلات ناباروری و این چیزا کلا بخاطر این چیزا اینجا بودیم بعدا بچه ها بدنیا اومدن و بزرگ شدن و کم کم حضور همه کم رنگ شد

وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگم چند ماه پیش اومد کامنت گذاشت 🤦♀️بیخیال

چیزی نگفتم که عزیزم مثل من گهگداری سر زده حساب کاربریش فعال بوده یه خانم هم هست به اسم نیمفادورا اونم ۸۷ایناست هنوزم فعاله

من سال ۹۰ با کامپیوتر میومدم نی نی سایت اون سال میخواستم ازدواج کنم دنبال عکس دسته گل و لباس عروس بودم بیشتر تو تاپیکایی که عکس لباسشون رو گذاشته بودن میگشتم واقعا یادش بخیر

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
من جواب بیشتر سوالام رو از تاپیک های زمان شما پیدا میکنممخصوصا تو حیطه بارداریالان سوال میپرسی یک صف ...

شاید الان باردار کمه و کلا جو سایت عوض شده آره اون روزا خیلی خوب بود

وااااای از موزه دراومدی

نخیرررر موزه نیست... ما از نی نی سایت قدیییییم اومدیم😅

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
کاش همون دست شما میموندمن گاهی تاپیکهای چندسال پیشو میخونم،انقد همه مودب و خانم بودن،انگار همه چی قش ...

میدونی... اون موقع اینترنت دست هر کسی نبود!

اغلب دست قشیر الیت و تحصیل کرده بود. کسانی که حدود بیست سال پیش، لیسانس داشتند و بلکه تحصیلاتشون بالاتر بود...

الان هرررررر کسی دسترسی داره به اینترنت حتی بچهها !

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
میدونی... اون موقع اینترنت دست هر کسی نبود!اغلب دست قشیر الیت و تحصیل کرده بود. کسانی که حدود بیست س ...

دقیقا

اتفاقا خودمم همون موقع که کامنت گذاشتم داشتم به همین فکر میکردم

واقعا از مدل چت کردن و راهنمای کردنشون مشخص بود آدمای با لولی هستن

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

میدونی... اون موقع اینترنت دست هر کسی نبود!اغلب دست قشیر الیت و تحصیل کرده بود. کسانی که حدود بیست س ...

عههه شمام از کاربرای قدیمی هستین😅

اول دقت نکردم

کاش الان که تکنولوژی پیشرفت کرده،سواد و آگاهی مردمم پیشرفت میکرد که انقد حرفهای عجیب غریب و الکی توی نی نی سایت نباشه

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!