2789
عنوان

پیشکسوتان نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 114 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره ولی فعال نیست یکی دوباردیدمش

قدیمیا نمیدونم چرا دیگه فعالیت نمیکنن چطوری اینجا رو ترک کردن والا من یکی نمیتونم🤣

نه از سرم میوفتی نه از چشمانم کجای دلم نشسته ای که جایت این قدر امن است

سلام

وقتتون بخیر

۱۴ و ۱۵ سال پیش یه خانمی بودن که از نوه خردسالشون نگه داری میکردن یه وقت هایی هم عکس یه وسایلی رو برای فروش اینجا میذاشتن

خیلی دلم میخواد بدونم الان هنوز نوه پیششون هست ؟ روال زندگیشون چی شد؟

ولی چون چندسال نبودم گمشون کردم

شما چیزی یادتون هست؟خبری دارید؟

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

قدیمی های سایتو خیلی دوست دارم🥰🥰🥰🥰🫠🫠

یه جایگاه دیگه دارن برام

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠

عضویتش برای ۸۵ بود ۸۶ هم داریم

می دونم عزیزم از همون سال ۸۴عضو داریم البته اولین کاربرها موسسان خود سایت بودن که اغلب دکتر بودن

وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
قدیمیا نمیدونم چرا دیگه فعالیت نمیکنن چطوری اینجا رو ترک کردن والا من یکی نمیتونم🤣

عزیزم دیگه اقتضای سنمون ایحاب می کنه یه زمانی مثل شما دلبسته و وابسته اینجا بودیم فکر کن نه تلگرام بود نه واتساپ تنها دنیایی مجازی اینجا بود یادمه چند ماه اینحارو فیل تر کردن واقعا داشتیم دق می کردیم 😄

سلاموقتتون بخیر۱۴ و ۱۵ سال پیش یه خانمی بودن که از نوه خردسالشون نگه داری میکردن یه وقت هایی هم عکس ...

چیزی یادم نمیاد اسم کاربریشم یادت نیست؟؟