2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از...

531 بازدید | 24 پست

ببخشیدخانما که این سوالو اینجامطرح میکنم تونت سرچ کردم بدتر ترسیدم.من بعداز نز..دیکی چندقطره خون دیدم.شما خدای نکرده همچین مشکلی نداشتید؟ تو نت دلایل متفاوتی نوشته که ترسیدم.خودم فکرکردم شاید بخاطر خراشیده شدن داخل رحم باشه.میشه همچین چیزی؟

دردم از یار است و درمان نیز هم

تكرار شد برو سونو واژينال

مشكلي باشه مشخص ميشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم هفته پیش واسه همین مورد رفت معاینه شد دکتر گفته بود عفونت شدید داری که دهانه رحمت رو زخم کرده 

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

برای منم پیش اومده نمیدونم مشکل چی بود ولی خیلی ترسیدم

مرسی که جواب دادید.دکترنرفتید؟دلایلی که تو نت بود ترسوندنم وگرنه من خودم فکرکردم شاید داخل زخم شده در حین رابطه

مرسی که جواب دادید.دکترنرفتید؟دلایلی که تو نت بود ترسوندنم وگرنه من خودم فکرکردم شاید داخل زخم شده د ...

خاهش میکنم🙂

منم همین فکری ک شما کردی کردم

دکترم نرفتم یکی دوبار مشکلی نیس ولی اگه تکرار بشه بهتره بری دکتر

منم اینطوری شدم بعد نزدیکی ولی تا 7روز اومد بعد قطع شد گفتم پری بود دیگه بیخیال شدم 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
مرسی از جوابتون.من از دکتر فراریم متاسفانه😥😥سونوی عادیه؟

واژينال منم نرفتم

ولي فكر كنم درد داشته باشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دوستم هفته پیش واسه همین مورد رفت معاینه شد دکتر گفته بود عفونت شدید داری که دهانه رحمت رو زخم کرده& ...

مرسی بخاطر جواب.توی نتم اینوخوندم.بامعاینه مشخص شد یا آزمایش؟متنفرم کسی معاینه کنه

مرسی بخاطر جواب.توی نتم اینوخوندم.بامعاینه مشخص شد یا آزمایش؟متنفرم کسی معاینه کنه

معاینه شد

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

منم اینطوری شدم بعد نزدیکی ولی تا 7روز اومد بعد قطع شد گفتم پری بود دیگه بیخیال شدم 

آره احتمالا پری بوده و چیزی نیست.من چندقطره و همون لحظه بود