2821
2789

من الان از خدا صبر خواستم 😭

برای اولین بار

موقع دعا کردنم دلم به حال خودم سوخت ک چی به سرم اومده که دارم طلب صبر میکنم در برابر مصیبت تو دلممم

عزیز من مرده اما من قبری ندارم روش گریه کنم

عزیز من از اون مرده هایی هست

که جلو چشام راه میره

زندگی میکنه

ولی انگار مرده 😭

ندارمش

و من قرار هر بار اینجوری با دیدنش بسوزم و ته عمق دلم اه بکشم

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

دعای هر روز منه

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

غسل صبر کن خیلی مجرب

بعضی عشق ها تمام نمی شوند؛ فقط تبدیل به دلتنگی می شوند تو در من تمام نشده ای فقط دورتر شده ای... شاید عشق همین است، تبدیل شدن حضور یک نفر به بخش جدایی ناپذیر از وجود خویشتن.

دعای هروز منه

🫠

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

غسل صبر کن خیلی مجرب

♥️حتما

واقعاً ارزش داره که، آدم ی عمری تو دنیا صبر کنه ، در عوض خدا بهش بگه ، هم دوستت دارم ، هم باهاتم ان ...

من خسته شدم 😭

من هر روز میگم قوی ام و بدون اونم میتونم ب زندگیم ادامه بدم

ولی با یه چیز اینطور بهم میریزم

فقط مگه خدا صبرم بده

بله من🙂👌

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

بروید بسمت خدا ، دستتون رو میگیره

من همیشه سمت خدام 😭

ازارم ب به مورچه هم نرسید

ک اینطور با دلم تاوان دادم

من این دعا رو همیشه در مواجهه با قوم شوهر برا خودم می کنم

🫠