2789

فردا مشتری و زحل و به زودی با ونوس با هم ملاقات میکنن و تا ۱۲ ساااااال خیر و برکت و شادی در زندگی هممون پیش میاد 😍

💫 رقص حکمت و درنگ؛ شرف مشتری و فرح زحل در آسمانِ جان

در زبان نمادین هستی، آسمان تنها تقویمی از رویدادها نیست، بلکه بستر پهناورِ کیمیاگری درون است. هنگامی که شرف مشتری ـ سیارهی حکمت، وسعت، ایمان و رحمت ـ در آغوش پرمهر سرطان رخ مینماید، کیهان فضایی برای انبساط روح و دریافتِ برکات فراهم میآورد. اما این شکوه کیهانی، اکنون با یک همزمانی شگرف و عمیقتر همراه شده است: حضور زحل در مقام «فرح» و خرسندی.

اگر مشتری نیروی گسترش، پرواز و دیدنِ افقهای دور باشد، زحل نماد ساختار، درنگ، مسئولیت و ریشهدوانی است. تقارن شرف مشتری با فرح زحل، یکی از باشکوهترین تعادلهای کائنات را رقم میزند؛ پیوندی مقدس میان «آرمان» و «واقعیت»، میان «وسعتبخشی» و «انسجام».

در این تلاقی، انرژی بیکران مشتری در خلأ هدر نمیرود، بلکه توسط ساختار خردمندانهی زحل در بستر واقعیت تثبیت و ماندگار میشود. این زمان، پنجرهای است برای تجلی بخشیدن به رویاهای روحانی در قالبهای مستحکم و پایدار مادی.

سیارات تنها اجرامِ معلق در فضا نیستند، بلکه ارتعاشاتی در روانِ ما هستند که با شناختِ هشیارانهی آنها، سکانِ تحولات درونی خویش را به دست میگیریم.

در این همنوایی خجسته، روان آدمی به سوی تجربیاتی عمیقتر فراخوانده میشود. همسویی با این جریانهای بیدارکننده میتواند در قالب چنین تأملاتی در زندگی جاری شود:

🌱 این ایام بستری حاصلخیز برای آوردنِ ایدهها و الهامات به روی کاغذ است. آن نیتهای بزرگی که در ذهن وسعت یافتهاند، اکنون ظرفیت آن را دارند تا با انضباطی درونی، بنیانی مستحکم در جهان بیرون بیابند.

🌱 نشستن در سکوت و حضور، مجالی است تا خرد و طمأنینهی زحل را برای هضم و جذبِ آگاهیهای عظیم مشتری در کالبد خود جاری سازیم و تعادل میان آسمان و زمینِ درونمان را برقرار کنیم.

🌱 بخشش، حمایت و گسترشِ مهر، زمانی که با درایت، اصول و حدومرزهای سالم (ترکیب خرد مشتری و قانون زحل) همراه باشد، اثری عمیق و ماندگار در کارمای فردی و جمعی برجای میگذارد.

🌱 شادمانی زحل، فضایی امن برای رویارویی با ترسها و محدودیتهای پنهان روان است؛ تا با تابشِ نورِ حکمت مشتری، این موانعِ دیرینه به پلههایی برای صعود و استواری بدل شود

بگید متولد چه ماهی هستید تا بگم قراره در چه بخشی از زندگی خوشبخت بشید 😍فقط یادتون باشه باید از تاریخ تولدتون ۲۴ روز بیاید عقب.

مثلا اگر ۵ فروردین تولدتونه متولد اسفند حساب میشید

یا اگر ۲۰ شهریور هستید متولد مرداد حساب میشید

به هیچ وجه درخواست دوستی ندید رد میکنم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من میشم مرداد

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........ درپی آن همه خون که براین خاک چکید🖤🥀 ننگمان باد این جان...... شرممان باد این نان .... میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه !

ولی من ماه تولدمو دوست دارم نمیخوام آبانی شم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

کاش منم انقدر مثبت اندیش بودم 🥲

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه