2789
عنوان

فردا شروع خوشبختیه همه ی ماست به مدت دوازده سال

| مشاهده متن کامل بحث + 9370 بازدید | 254 پست

عزیزم ۲۰ آذر رو بگید لطفاا ..والا مادیگه از هیچی ..چه برسه به کائنات توقع نداریم کاری برامون بکنند...سِر شدیم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

خدایا به زنان و دختران سرزمین ایران عقل بیشتری عطا بفرما

آسترولوژی علم مورد تایید بزرگان و دانشمندانی چون شیخ بهایی میرداماد ابن سینا و خیلی های دیگه بوده که در خصوصش کتابها نوشتن.اگر هم به اسلام اعتقاد دارید سوره صافات ایه ۸۹ ابراهیم به احوال ستارگان اشاره کرده.قطعا عقل امثال ابوریحان و خواجه نصیرالدین طوسی خیلی بیشتر از ما میرسه که این دو دانشمند تایید کردن نسخه و کتبها نوشتن و مای کوته فکر و نادان بخوایم تکذیب کنیم این علم رو! درسته؟قبول دارید که عقل و علم اونا بیشتر از شماست؟

به هیچ وجه درخواست دوستی ندید رد میکنم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۶ تیرم ۲۴ بیام عقب میشه ۱۳خرداد درسته

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

آسترولوژی علم مورد تایید بزرگان و دانشمندانی چون شیخ بهایی میرداماد ابن سینا و خیلی های دیگه بوده که ...

سلام من طبق چیزی که گفتید ماه تولدم میشه اردیبهشت

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/
تیر

بر خانه ۱ چارت شما تاثیر میذاره

هویت، ظاهر و شروعهای شخصی
جذابیت و محبوبیت بیشتر
فرصتهای تازه برای دیده شدن
شروع فصل جدید زندگی
اعتمادبهنفس بالاتر
تغییر مثبت در ظاهر یا استایل
حمایت دیگران از برنامههایت

به هیچ وجه درخواست دوستی ندید رد میکنم🙏

من میشم مرداد

بر خانه ۱۲ چارتت اثر میذاره