2789
عنوان

فردا شروع خوشبختیه همه ی ماست به مدت دوازده سال

| مشاهده متن کامل بحث + 44939 بازدید | 247 پست

همه چی آرومه من چقدر خوشبختم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۲۸ آبان ۲۴ تا کم کنم بازم آبان

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امضام طولانیه ولی دوسش دارم🥰تیکر کنکوره😉مسیرسخت، مقصد قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎من یک ایرانی عاشق فرهنگ و آداب و رسومم و همزمان یک مسلمان پایبند به اصول و اعتقاداتم هستم.من کاملا مخالفم که بگن باید یکی رو به جای دیگری انتخاب کرد (مثل «یا مذهبی یا آریایی»).چون ریشه ی آریایی ما اصالت ماست 🌿 و مذهب باور ماست ✨. این دو باید در کنار هم باشند تا هویت افتخارآفرین یک ایرانی مومن، بااصالت، آگاه و باافتخار 💚🤍❤️ میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

عزیزم ۲۰ آذر رو بگید لطفاا ..والا مادیگه از هیچی ..چه برسه به کائنات توقع نداریم کاری برامون بکنند...سِر شدیم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

خدایا به زنان و دختران سرزمین ایران عقل بیشتری عطا بفرما

آسترولوژی علم مورد تایید بزرگان و دانشمندانی چون شیخ بهایی میرداماد ابن سینا و خیلی های دیگه بوده که در خصوصش کتابها نوشتن.اگر هم به اسلام اعتقاد دارید سوره صافات ایه ۸۹ ابراهیم به احوال ستارگان اشاره کرده.قطعا عقل امثال ابوریحان و خواجه نصیرالدین طوسی خیلی بیشتر از ما میرسه که این دو دانشمند تایید کردن نسخه و کتبها نوشتن و مای کوته فکر و نادان بخوایم تکذیب کنیم این علم رو! درسته؟قبول دارید که عقل و علم اونا بیشتر از شماست؟

به هیچ وجه درخواست دوستی ندید رد میکنم🙏