2821
2789
عنوان

تاثیر نماز و قرآن تو زندگیتون

540 بازدید | 32 پست

تا حالا تاثیر نماز و قرآن رو تو زندگیتون دیدین

ترک گناه چی

تاثیرش چی بوده براتون

کسایی که تجربه ندارن ریپ نزنن

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیر دنیا و آخرت در نماز، خصوصا نماز اول وقته.

الحمدالله من از بچگی نماز میخونم.

نماز شیرینترین هدیه خداست.

نماز پر از حمد و تسبیح و یادآوری مهربانیها و یاری خداست به ما. مربی بودن خدا از سر مهر و محبت.

در نماز یادآوری میکنیم که خدا خیر و خوبی محضه و هرچی خوبی در عالمه مال خداست.

در نماز یادآوری میکنیم که خدا پاک و منزه و سبحانه و هیچوقت برای بنده هاش بد نمیخواد.

در نماز یادآوری میکنیم خدایی که قرآنش با رحمت شروع میشه، شایسته ستایش و پرستشه و از زیباترین نامهای خدا اسم رب است که عاشقانه و حکیمانه عالم رو تدبیر میکنه و بعد باز مهربانی و رحمتش رو یادآوری میکنیم.

چنین خدای مهربانی مالک روز جزاست.

فقط خدای مهربان رو عبادت و بندگی میکنیم و فقط از خدا یاری میخوایم. از خدا هدایت میخوایم که ما رو به راه اولیایش که مشمول نعمتهای خاص خدا هستند راهنمایی بفرماید و از گمراهان و مغضوبین قرار ندهد.

خیلی دلنشینه اول نماز بزرگی و عظمت خدا رو یاد میکنیم و به نام خدا شروع میکنیم که رحمتش بی اندازه و مهربانیش همیشگی است.

آخر نماز هم به پیامبر و به اهل بیت و به همه بندگان صالح خدا و به خودمون سلام میکنیم و رحمت و برکت درخواست میکنیم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

آرامش

اصلش همینه واقعا

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اره جوری شدم اگ نماز نخونم یا ذکر نگم حس میکنم ی چیزیم کمه وقتی میخونم خیلی انرژی میگیرم

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

نمیدونم فقط میترسم بلایی که سرم اومد به خاطر گناهان بود خیلی میترسم نماز میخونم ولی خب گناهم دارم

اگه حق الناس نیست توبه کن و بهش فکر هم نکن

اگه حق الناس نیست توبه کن و بهش فکر هم نکن

نه نیست من جدا شدم تو عقد همه میگن خدا دوست داشت نزاشتم با اون زندگی کنی ولی من همش میگن چرا من گاهی میگم شاید به خاطر گناهه

خدااااا
خیر دنیا و آخرت در نماز، خصوصا نماز اول وقته.الحمدالله من از بچگی نماز میخونم.نماز شیرینترین هدیه خد ...

سلام زهرا جان

خیلی روح زیبایی داری

لذت بردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز