سلام
اول بگم که واقعاااااا متاهلی اون رویایی که تو ذهنتون ساختین نیست اینو نمیگم که بگم ازدواج نکنین چرا اتفاقا ازدواج کنین بین ۲۰ تا ۲۵ هم ازدواج کنین لما برای خودتون رویا نسازین اصلاااااا همچین خبری نیست واقعا سخته واقعا مشگلات و دغدغه ها و اعصاب خردی زیاده...
نمونش من همسرم متاسفانه اهل قهر کردنه البته خودش اسمش رو میزاره سکوت شاید هم سکوته! اما سکوتش آزار دهندس برای من.
قبلا که قهر میکرد جاشو جدا میکرد الان پیشرفت کرد کلا خونه رو ترک میکنه😅😅😅 میره میخوابه تا صبح تو ماشینش😂
بعد نه اینکه دعوای خاصی کنیم ها همون بحث و درگیری لفظی و تیکه اومدن مثلا! سر این میره جدا میخوابه تو ماشین!!!
واقعا میمونم چی بگم... هر چند خیلی گفتم اما تاثیری نداشته نمیدونم کار درست چیه! البته که منم خیلی علیه السلام نیستم و ایراداتی دارم بخصوص زبان تند و تیزی دارم که میدونم اگه نرمش کنم همسرم بی نظیر میشه رفتارش اما راستش در توان منه ضعیف نیست کوتاهی و اشتباهاتی ببینم و بگم قربونت برم عیب نداره فدای یه تار موت. در عوض میگم متاسفم برات هیچ کاریو بلد نیستی درست انجام بدی!!!!
خلاصه اگه همسرتون اهل قهر نیست یا اهل آشتیه همین الان خداروشکر کنین و بدونین همین نعمتی که دارین آرزوی خیلیاس.😍
امروز ظهر سر اینکه مراقب وسایلا نیست و با نوک چاقو میکشید ته ماهی تابه بهش تذکر دادم و گفتم سلیقه هم خوب چیزیه تا میایم حرفم بزنیم میگی جهازی نیاوردی که اونم رفت من ۵ رفتم پایین یخورده بشینم تو حیاط دیدم تو حیاط مجتمع خوابیده تو ماشین اصلا بهش توجهی نکردم اونم بعد یه مدت ماشینو روشن کرد رفت😊😊 به همین راحتی روزمون ساخته شد. ازدواج آرامش ازدواج امیده....