2821
2789
عنوان

چقد من خوش شانسم آخه

133 بازدید | 19 پست

امروز تولدمه شوهرم چند روز پیشش گفت چی میخوای واست بخرم یا پول بزنم حسابت گفتم هیچی نمیخوام و اونم دیکه اصرار نکرد انگار از خداش بود بعد امروز زنگ زد گفت یه ساعت دیرتر میام منم خوشحال فکر کردم میخواد برام کادو بخره سوپرایز کنه حسابشم چند روزه بخاطر چک محدوده و کارت منو ورداشته.اومد دیدم فقط یه کیک خریده اونم با پول خودم.تف تو این شانس فقط 🤣🥲

بازم همینی که به یادت بوده خوبه

خواهر من ۱۰ ساله ازدواج کرده شوهرش یه دفعه هم براش تولد نگرفته فقط تولد بچه هاشون یادشه تازه اونم خواهرم یادش میندازه

❤️H❤️ آقایون درخواست دوستی ندهندبا سپاس

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بازم همینی که به یادت بوده خوبه خواهر من ۱۰ ساله ازدواج کرده شوهرش یه دفعه هم براش تولد نگرفته فقط ت ...

بدرد عمش میخوره.من احمقم دیگه هر سال رستوران رزو میکنم و کیک و سوپرایز.فقط یه امسال چون حامله بودم و استراحت و سرکار نمیرفتم و پول نداشتم هیچکاری نکردم

بدرد عمش میخوره.من احمقم دیگه هر سال رستوران رزو میکنم و کیک و سوپرایز.فقط یه امسال چون حامله بودم و ...

همونه پس

کلا مردا رو نباید خیلی تحویل بگیری پررو میشن

❤️H❤️ آقایون درخواست دوستی ندهندبا سپاس

گفتم لابد بلده سوپرایز کنه.صد بار بهش قبلا گفته بودم چی دوست دارم و لازممه

مردا فقط در لحظه زندگی میکنن

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

تولدت مبارک باشه عزیزم ، امیدوارم روزای خوبی پیش رو داشته باشی 🤩 منم سه روز دیگه تولدمه میدونم هیچچ ...

توولدت پیشاپیش مبارک.تولد من که از دماغم دراومد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز