2789

اصلا قسمت جهیزیه خریدن یه طرف این قسمت ک استرس دارم برای عروسیم اتفاقی نیوفته داره دیونه ام میکنه

ب تازگی نوه داییم فوت شده یه دختر نوجوان بوده 🫠 ک اصلا فکر نکنم بشه همه خانواده مادریم و دعوت کرد

یکی از دایی هام حالشن خیلیی بده

بقیه هم ک عزادار هستیم

بهم میگن بعد محرم صفر عروسی رو بگیر ریسک نکن نا پاییز خوزستان خیلی سخته توی تابستون عروسی بگیری هیچی از آرایش نمیمونه

خیلی ناراحتم و استرس دارم

پدرم برای جهیزیه خریدن خیلی اذیتم میکنه و دلم و خون کرده🥲🥲🥲 نمیزاره هیچی بخرم میخاد بدون هیچی من و بفرسته هرچند تا الان ی سری وسیله خریدم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چارتا چیز ضروری بخر برو سر خونه زندگیت وضعیتو نمیبینی مگه فشار میاری به بابات ؟؟؟؟؟

اصلا بحث فشار نیست من وام ازدواج گرفتم ک جهیزیه و تکمیل کنم ک نمیزاره

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یعنی وامو نمیده بهت؟؟

میگ چیزایی ک من میگم و باید بگیری مثلا میگ ظرف و ظروف نیاز تو نیست نمیدونم ی سری وسیله اصلا نیاز نیست تو بخری فقط چندتیکه خریدم

مثلا دوست دارم با پولی ک دستمه مبل بخرم میگ تو چرا خونه رو پر کنی ی جوری حرف میزنه انگار ارث پدرش و دارم میبرم

میگ چیزایی ک من میگم و باید بگیری مثلا میگ ظرف و ظروف نیاز تو نیست نمیدونم ی سری وسیله اصلا نیاز نیس ...

ببین مبل ک لازمه

ولی خب ظرف اینا کمتر ببر بع بابات کار ندارم ولی خدایی اونقد لازم نمیشه بعدا باز خودت میخری

ببین مبل ک لازمه ولی خب ظرف اینا کمتر ببر بع بابات کار ندارم ولی خدایی اونقد لازم نمیشه بعدا باز خود ...

خب من هیچی نخریدم

مبل هم نمیزاره دارم دق میکنم چون من و شوهرم باهم ک جرف زدیم قرار شد من مبل بگیرم اون سرویس خاب 🥲🥲