2821
2789

داداشم ۱۰ ۱۱ سالشه بعد داشام با نامزدم(د.پ) تلفنی صحبت میکردم واسه اینکه خودی نشون بده هی بهم فوش میداد و میومد ادامو درمیاورد تیکه مبنداخت

۱۰ سال ازم کوچبکتره به شدت پرو و عنه اعصابمو خورد کرد شروع کردم داد زدن هی میپرید وسط حرفام

نامزدم عصبی و ناراحت شد گفت عزیزم من تو ماشینم گرمم هست نمیتونم اینطورب تحمل کنم صحبت کردنو بعدا بت زنگ میزنم قطع کرد

خیلیییی خجالت کشبدممم تو رو خدا دلداریم بدین آروم شممم🥲💋اون داداشش ۹ سالشه خیلی با ادب و بانمکه بعد داداشم انگار از طویله رها شده خیلی ازش بدم میاد

دیر فهمیدم که جای شاه ماهی برکه نیست ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار اگه تنبیه کنید میفهمه کت تن کیه

چن بار زدمش چن بار نادیدش گرفتم و بدیاشو به روش آوردم ولی بی تربیته خیلییی مامان بابامم هیچی بش نمبگن تازه مامانم از خداشه با من ابنطوری رفتار کنه

وای من بودم مثل چی میزدمش

خسته شدم ازش آدم بشو نیست وای نمیدونی چقد خجالت کشیدم رفته بودم تو حباط باش ثحلت کم اومد دنبالم باز اومدم تو اتاق اومدم دنبالم چرت و پرت مبگفت

ازش متنفرم😒☹️💔

داداش منم اینجوری بود ولی هرچقدر باهاش دعوا کنی یا اون ببینه حرصت دراومده بدتر میکنه

باید با زبون رامش کنی

اگه دعواش کنی حرصش میگیره بدتر میکنه

با زبون گولش بزن درست میشه

بگو با نامزدم حرف بزنم میام باهات فیلم نگا میکنم یا باهم بازی میکنیم ، یکمم زبون بریز واسش

یا وقتی حرف بزن ک داداشت خونه نیس یا خودت بیرونی ک اون اذیتت نکنه

الان داداش من ۱۴ سالشه بازم اینجوریه ولی بهتر شده چون با زبون قانعش کردیم ک یسری حد و مرزا رو رعایت کنه

هرچند یوقتایی هنوزم خودمون حرصمون میگیره دعوا میکنیم باهاش اون باز شروع میکنه کارای عجیب غریب انجام دادن

داداش منم اینجوری بود ولی هرچقدر باهاش دعوا کنی یا اون ببینه حرصت دراومده بدتر میکنهباید با زبون رام ...

ابن بیشعوره فقط در صورتی گااااهییی حرف شنوی میکنه که یه عالمه پول بریزی به پاش و ببریش بیرون واسش به عالمه خرج کنی و باج بدی در حد یکی دو ساعت خوب میشه باز بدجنسی میکنه

بریدم بخدا دیگه مامانمم اصلا به تربیتش اهمبت نمیده

ابن بیشعوره فقط در صورتی گااااهییی حرف شنوی میکنه که یه عالمه پول بریزی به پاش و ببریش بیرون واسش به ...

بخدا منم تو شرایط تو بودم

منم داداشم میومد بهم فوش میداد یا میزد منو حتی ، مامانم و بابام میخندیدن

منم مثل تو ناراحت میشدم

فعلا تحمل کن تا بری خونه خودت راحت شی

الکی گاهی ازش تعریف کن

مثلا به زبون بگیر بگو داداش من این خوبیو داره ، بغلش کن

مشخصه داداشت بیش فعاله

با دعوا کردن باهاش اینجور بچه ها بدتر میشن باید فقط به زبون بگیری

2823
2791
2779
2792